550 mensen te gast op jubilarissenfeest Facilicom Group

Facilicom Group

Facilicom Group zette afgelopen donderdag ruim 550 gasten in het zonnetje tijdens het jubilarissenevent in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit jaar zijn binnen Facilicom Group 350 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 115 personen 25 jaar en maar liefst 9 vieren een 40-jarige jubileum. Zoals elk jaar worden alle jubilarissen tijdens dit jubilarissen-event bedankt voor hun jarenlange inzet voor de organisatie.

groepsfoto jubilarissenavond 2022

Facilicom Group voert al jaren een actief en duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daarmee zorgt Facilicom Group dat medewerkers gezond, fit en met plezier naar het werk gaan tot de pensioengerechtigde leeftijd. De balans tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden, én motivatie en betrokkenheid staan centraal.

‘Het jubilarissen-event laat ons keer op keer zien dat mensen lang bij ons in dienst zijn. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de club en dat is, zeker in een tijd van ongekende arbeidskrapte, een waardevol goed’, vertelt Eric Otto, CEO van Facilicom Group.  Op die manier houdt Facilicom Group waardevolle kennis en ervaringen in huis en dat zorgt voor continuïteit bij onze opdrachtgevers.'