Zorg

In toenemende mate wordt veiligheid integraal bekeken en is in die hoedanigheid ook een bestuurlijk onderwerp. Hoe ziet veiligheid op de SEH eruit? Wat kunnen wij doen om agressie tegen zorgpersoneel te voorkomen? Zijn wij goed voorbereid op Cyberaanvallen? We verzorgen niet alleen advies, maar ook de fysieke beveiliging.

Eten, drinken en gastvrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bewoners, patiënten, medewerkers, gasten en studenten. Doelgroepen met andere wensen. Hoe strategisch is eten en drinken voor uw organisatie? Welke rol speelt duurzaamheid? Welke rol kunnen bewoners en de buurt spelen?

Natuurlijk is het belangrijk dat uw zorginstelling schoon is en er schoon uitziet. Niet zozeer voor de inspectie, maar voor diegenen die u verzorgt. Voor uw personeel. Wij leggen, ook geholpen door allerlei slimme toepassingen, in toenemende mate  de regie en de beoordeling bij uw medewerkers en gasten.  Alleen schoonmaken als het nodig is, dat doe je thuis ook!

Personeel ziekenhuis treft elkaar in de gang

Met name in de langdurige zorg ligt er als gevolg van het scheiden van wonen en zorg een enorme transformatie opdracht van het vastgoed. Wij adviseren u graag over de relatie tussen uw strategisch huisvestingsplan en uw MJOP. Over uw onderhoud  in relatie tot uw renovatie plannen. We adviseren niet alleen, maar voeren ook zelf uit.

Als u ons uw facilitaire organisatie in zijn geheel toevertrouwt, kunnen wij optimaal en integraal samen met u als regiepartner werken aan het vergroten van de beleving voor uw gasten en het verlagen van de kosten en de risico's. Op de weg daar naartoe adviseren wij u graag heel praktisch over tal van facilitaire uitdagingen en helpen u graag bij het tijdelijk invullen van facilitaire management posities.

Voor het verkrijgen van een snel en gedegen inzicht in uw facilitaire verbetermogelijkheden, kunnen wij u ook van dienst zijn met onze zorg scan. Hierbij kunt u zien hoe kosten, tevredenheid en prestaties zich verhouden ten opzichte van elkaar.

'Zorg op afstand' wordt in toenemende mate van belang in zowel de langdurige als curatieve sector. Wij zijn marktleider op het gebied van personen alarmering en opvolging.