Happy People Make Happy People logo small

Op de aandacht van Facilicom Group kan je rekenen. In de zorg. Op kantoor. Tijdens een meeting en op school. Alles voor een leefomgeving die organisaties verder brengt en mensen inspireert. Logisch dus dat we dat onderstrepen met de kernbelofte van ons bedrijf: happy people make happy people!

 

 

Would you like to see our English video, click here 

Werkgeluk

Hoe persoonlijk werkgeluk ook is, er is veel wat je als organisatie doen kunt om medewerkersgeluk te bevorderen. Daar kiezen we voor. Alles voor een werkomgeving waar plezier en prestatie ruimte krijgen. Waar plek is voor iedereen, en waar medewerkers regie hebben op wat ze doen en hoe.  

Persoonlijke verhalen

Waar je blij van wordt is voor iedereen anders. Maar een eigen plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien; dat zijn thema’s die telkens weer opduiken. Succes blijkt daarbij opvallend vaak het resultaat van hoe je met tegenslagen om gaat. Dat levert verhalen over werkgeluk op die het vertellen meer dan waard zijn.

Onze impact op jouw leefomgeving

Statisieken die gaan over Facilicom Group en de impact op werkgeluk
Impact Corona en Facility Group

Onze diensten tijdens Corona

Het coronavirus houdt ons dagelijks in de greep. Facilicom Group houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten, en reageert alert en flexibel op de actuele omstandigheden en het overheidsbeleid. Afhankelijk van de situatie schalen we activiteiten af, of starten we juist nieuwe diensten op. 
 

werken-bij-trigion

Facilicom@home

 Thuiswerken wint terrein. Maar kan die medewerker thuis over dezelfde faciliteiten beschikken als op kantoor? Met Facilicom@Home, een nieuw concept om het werken thuis nét zo plezierig, verantwoord en veilig te maken als op kantoor.

 

Marktonderzoek Gom in coronatijd

Werken bij Facilicom Group

Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare werkgever
  • Internationaal karakter
     

Nieuws, blogs en cases

Foto van Geert van de Laar
Facilicom Group
Nieuws

Geert van de Laar vertrekt bij Facilicom Group

Geert van de Laar vertrekt op 1 januari 2022, na 32 jaar dienstverband, bij Facilicom Group. Geert van de Laar wordt opgevolgd...
Albert van der Meulen bij Facilicom Groep
Facilicom Group
Blog

Het succes van hybride werken

De maatregelen tegen COVID-19 zijn versoepeld en hybride werken wordt steeds meer de norm. Maar zijn we daar allemaal al klaar voor?
succesvolle trainees
Traineeship
Nieuws

Facilicom Group start met MBO-traineeshipprogramma

Facilicom Group start met ingang van 1 september met een traineeship gericht op MBO-ers. Daarmee is het de eerste dienstverlener van ons...