Happy People Make Happy People logo small

Op de aandacht van Facilicom Group kan je rekenen. In de zorg. Op kantoor. Tijdens een meeting en op school. Alles voor een leefomgeving die organisaties verder brengt en mensen inspireert. Logisch dus dat we dat onderstrepen met de kernbelofte van ons bedrijf: happy people make happy people!

 

 

Would you like to see our English video, click here 

Werkgeluk

Hoe persoonlijk werkgeluk ook is, er is veel wat je als organisatie doen kunt om medewerkersgeluk te bevorderen. Daar kiezen we voor. Alles voor een werkomgeving waar plezier en prestatie ruimte krijgen. Waar plek is voor iedereen, en waar medewerkers regie hebben op wat ze doen en hoe.  

Persoonlijke verhalen

Waar je blij van wordt is voor iedereen anders. Maar een eigen plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien; dat zijn thema’s die telkens weer opduiken. Succes blijkt daarbij opvallend vaak het resultaat van hoe je met tegenslagen om gaat. Dat levert verhalen over werkgeluk op die het vertellen meer dan waard zijn.

Impact Corona en Facility Group

Corporate Social Responibility

Als familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren zestig en meer dan 26.000 medewerkers in dienst staat Facilicom midden in de samenleving. We vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen dan ook vanzelfsprekend.

succesvolle trainees

Facilicom@home

 Thuiswerken wint terrein. Maar kan die medewerker thuis over dezelfde faciliteiten beschikken als op kantoor? Met Facilicom@Home, een nieuw concept om het werken thuis nét zo plezierig, verantwoord en veilig te maken als op kantoor.

 

Marktonderzoek Gom in coronatijd

Werken bij Facilicom Group

Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare werkgever
  • Internationaal karakter
     

Nieuws, blogs en cases

Week van het Werkgeluk
Facilicom Group Facility Management
Nieuws

‘Werkgeluk is dit jaar extra belangrijk’

In de week van 19 tot en met 25 september 2022 vindt de vijfde editie van de Week van het Werkgeluk plaats. Facilicom Group geeft met verschillende initiatieven en acties opnieuw aandacht aan deze bijzondere week.

Facilicom, UWV en Landelijk Werkgeversservicepunt heffen glas op samenwerking.
Buitengewoon
Nieuws

Samen optrekken en participeren op arbeidsmarkt

Op 7 juni hebben drie partijen hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst om meer mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren aan het werk te helpen: Facilicom Group, het UWV en het Landelijk Werkgeversservicepunt.

MBO traineeship Facilicom Group
Facilicom Group
Nieuws

Facilicom Group lanceert nieuwe editie van mbo-traineeship

Mbo’ers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een traineeship bij Facilicom Group. Het tweejarige programma dat in september start, biedt plek aan vijftien talenten die op verschillende plekken bij het bedrijf aan de slag gaan. Ze doen veelzijdige praktijkervaring op en krijgen trainingen en...