Over Facilicom Group

Op de aandacht van Facilicom Group kan je rekenen. In de zorg. Op kantoor. Tijdens een meeting en op school. Alles voor een leefomgeving die organisaties verder brengt en mensen inspireert. Logisch dus dat we dat onderstrepen met de kernbelofte van ons bedrijf: happy people make happy people!

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Gom, Trigion, Food&i, Facilicom Solutions, Breijer en Incluzio. Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

Medwerkers van Gom aan het werk

Gom

LEES MEER

Beveiliger aan het werk in een bibliotheek

Trigion

LEES MEER

Moderne keuken waar twee medewerkers eten bereiden

Food&i

LEES MEER

Groepje mederwerker in overleg en kijkend op een tablet

Facilicom Solutions

LEES MEER

Twee collega's aan het werk waarvan één met een schroevendraaier in de hand

Breijer

LEES MEER

Incluzio

LEES MEER

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?     NEEM CONTACT MET ONS OP 

Nieuws, blogs en cases

groepsfoto jubilarissenavond 2022
Facilicom Group
Nieuws

550 mensen te gast op jubilarissenfeest Facilicom Group

Facilicom Group zette afgelopen donderdag ruim 550 gasten in het zonnetje tijdens het jubilarissenevent in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit jaar zijn er 350 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 115 personen 25 jaar en maar liefst 9 vieren een 40-jarige jubileum.

Elektrische auto die wordt opgeladen
Facilicom Group
Nieuws

Ruim 12,5% van wagenpark Facilicom Group is elektrisch

Eind september was 12,5 % van de bedrijfsauto’s van Facilicom Group elektrisch. Met andere woorden ruim 241 auto’s van de totaal 1.931 auto’s van het wagenpark van Facilicom Group wordt elektrisch aangedreven. 

Facility Management Nederland
Facilicom Group
Nieuws

FMN & Facilicom Nieuwjaarsreceptie 10 januari

Op dinsdagmiddag 10 januari vindt de fysieke nieuwjaarsreceptie van FMN en Facilicom Group plaats. Vorig jaar waren we nog genoodzaakt om de receptie digitaal te laten plaatsvinden, maar dit jaar kunnen we weer samen een toast uitbrengen.