Onze organisatie

Met een compleet aanbod voor zowel facilitaire dienstverlening als Zorg en Welzijn brengt Facilicom Group in Nederland en België al ruim 50 jaar een inspirerende leefomgeving in praktijk. 

Twee collega's aan het werk waarvan één met een schroevendraaier in de hand

Facilitaire bedrijven

Er is een groeiende behoefte in organisaties om oplossingen op het gebied van zowel facilitaire diensten als gebouwenbeheer slim te integreren. Als marktleider in facilitaire dienstverlening brengen we dit in praktijk; vanaf de conceptfase zorgen we dat de juiste specialismen vertegenwoordigd zijn en hun inbreng leveren voor de beste uitvoering. 

Zorggerelateerde bedrijven

Veel ogen zijn gericht op de zorg. En terecht. Zorg moet mensgericht zijn, van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar en klaar voor de toekomst. Ook in welzijn zijn de uitdagingen groot om eraan bij te dragen dat iedereen kan en mag meedoen. Echt iets voor Facilicom Group. 

Publiek-Private samenwerking

Facilicom is een ervaren partner bij zowel PPS als DBFMO trajecten. We zijn gespecialiseerd in het integreren van Build, Maintain en Operate in DBFMO opgaven. In het ene geval brengen we als adviseur onze expertise in om het ontwerp te optimaliseren. Bij andere projecten nemen we de integrale realisatie- en exploitatie voor onze rekening in Publiek-Private en Privaat-Private Samenwerkingen.

LEES MEER

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?    NEEM CONTACT MET ONS OP 

Nieuws, blogs en cases

groepsfoto jubilarissenavond 2022
Facilicom Group
Nieuws

550 mensen te gast op jubilarissenfeest Facilicom Group

Facilicom Group zette afgelopen donderdag ruim 550 gasten in het zonnetje tijdens het jubilarissenevent in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit jaar zijn er 350 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 115 personen 25 jaar en maar liefst 9 vieren een 40-jarige jubileum.

Elektrische auto die wordt opgeladen
Facilicom Group
Nieuws

Ruim 12,5% van wagenpark Facilicom Group is elektrisch

Eind september was 12,5 % van de bedrijfsauto’s van Facilicom Group elektrisch. Met andere woorden ruim 241 auto’s van de totaal 1.931 auto’s van het wagenpark van Facilicom Group wordt elektrisch aangedreven. 

Facility Management Nederland
Facilicom Group
Nieuws

FMN & Facilicom Nieuwjaarsreceptie 10 januari

Op dinsdagmiddag 10 januari vindt de fysieke nieuwjaarsreceptie van FMN en Facilicom Group plaats. Vorig jaar waren we nog genoodzaakt om de receptie digitaal te laten plaatsvinden, maar dit jaar kunnen we weer samen een toast uitbrengen.