Onze organisatie

Met een compleet aanbod voor zowel facilitaire dienstverlening als Zorg en Welzijn brengt Facilicom Group in Nederland en België al ruim 50 jaar een inspirerende leefomgeving in praktijk. 

Twee collega's aan het werk waarvan één met een schroevendraaier in de hand

Facilitaire bedrijven

Er is een groeiende behoefte in organisaties om oplossingen op het gebied van zowel facilitaire diensten als gebouwenbeheer slim te integreren. Als marktleider in facilitaire dienstverlening brengen we dit in praktijk; vanaf de conceptfase zorgen we dat de juiste specialismen vertegenwoordigd zijn en hun inbreng leveren voor de beste uitvoering. 

Zorggerelateerde bedrijven

Veel ogen zijn gericht op de zorg. En terecht. Zorg moet mensgericht zijn, van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar en klaar voor de toekomst. Ook in welzijn zijn de uitdagingen groot om eraan bij te dragen dat iedereen kan en mag meedoen. Echt iets voor Facilicom Group. 

Publiek-Private samenwerking

Facilicom is een ervaren partner bij zowel PPS als DBFMO trajecten. We zijn gespecialiseerd in het integreren van Build, Maintain en Operate in DBFMO opgaven. In het ene geval brengen we als adviseur onze expertise in om het ontwerp te optimaliseren. Bij andere projecten nemen we de integrale realisatie- en exploitatie voor onze rekening in Publiek-Private en Privaat-Private Samenwerkingen.

LEES MEER

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?    NEEM CONTACT MET ONS OP 

Nieuws, blogs en cases

Maartje in gesprek met collega tijdens de Week van het Werkgeluk
Facilicom Group
Nieuws

Concerndirectie Facilicom Group gaat op zoek naar werkgeluk

Maartje in gesprek met collega over werkgeluk
Week van het Werkgeluk
Facilicom Group Werkgeluk
Nieuws

Facilicom Group doet mee aan de Week van het Werkgeluk 2021

In de week van 20 tot en met 26 september 2021 vindt de vierde editie van de Week van het Werkgeluk plaats...
Foto van Geert van de Laar
Facilicom Group
Blog

Werkgeluk is een werkwoord

Van 20 tot 26 september vindt de Week van het Werkgeluk plaats. Facilicom is supporter van het initiatief. Maar aan werkgeluk moet...