Onze organisatie

Met een compleet aanbod voor zowel facilitaire dienstverlening als Zorg en Welzijn brengt Facilicom Group in Nederland en België al ruim 50 jaar een inspirerende leefomgeving in praktijk. 

Twee collega's aan het werk waarvan één met een schroevendraaier in de hand

Facilitaire bedrijven

Er is een groeiende behoefte in organisaties om oplossingen op het gebied van zowel facilitaire diensten als gebouwenbeheer slim te integreren. Als marktleider in facilitaire dienstverlening brengen we dit in praktijk; vanaf de conceptfase zorgen we dat de juiste specialismen vertegenwoordigd zijn en hun inbreng leveren voor de beste uitvoering. 

Zorggerelateerde bedrijven

Veel ogen zijn gericht op de zorg. En terecht. Zorg moet mensgericht zijn, van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar en klaar voor de toekomst. Ook in welzijn zijn de uitdagingen groot om eraan bij te dragen dat iedereen kan en mag meedoen. Echt iets voor Facilicom Group. 

Publiek-Private samenwerking

Facilicom is een ervaren partner bij zowel PPS als DBFMO trajecten. We zijn gespecialiseerd in het integreren van Build, Maintain en Operate in DBFMO opgaven. In het ene geval brengen we als adviseur onze expertise in om het ontwerp te optimaliseren. Bij andere projecten nemen we de integrale realisatie- en exploitatie voor onze rekening in Publiek-Private en Privaat-Private Samenwerkingen.

LEES MEER

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?    NEEM CONTACT MET ONS OP 

Nieuws, blogs en cases

Foto van Geert van de Laar
Facilicom Group
Blog

Mijn laatste werkdag

Tot aan mijn laatste werkdag bij Facilicom Group ben ik me ervan bewust wat een mooi en belangrijk vak de facilitaire dienstverlening...
FMN Borrel
Facilicom Group
Nieuws

Facilicom en FMN proosten op 2022

Op donderdag 13 januari zal de nieuwjaarsreceptie van FMN en Facilicom plaatsvinden. Een moment waarop wij met elkaar proosten op het nieuwe...
Esmo Santoro poseert naast de elektrische Toyota Proace, de nieuwe bedrijfsbus van Breijer.
Facilicom Group
Nieuws

Eerste volledig elektrische bedrijfsbus bij Breijer in gebruik

De eerste 100% elektrische Toyota Proace is de nieuwste bedrijfsbus die onlangs in gebruik is genomen door Breijer Schilders.