Familiebedrijf

Als er iets is wat ondernemende families - ook de onze - kenmerkt, is het de focus op de lange termijn. Wie onderneemt voor de toekomst, kijkt en beslist anders. Vandaar ook dat een onderwerp als maatschappelijk verantwoord ondernemen al in onze bedrijfsvoering terug te vinden is nog vóór iemand van de afkorting ‘mvo’ had gehoord. Ook inclusief ondernemen is een onderwerp dat ons na aan het hart ligt. Mooie woorden die we ook echt in praktijk brengen.

Medwerkers van Gom aan het werk

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit onze divisies werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Gedateerde auto's uit de jaren zeventig in beeld

Onze geschiedenis

Aan de ontwikkeling van Facilicom is heel wat voorafgegaan. Het begon allemaal met de ondernemerszin van de heer Geurts. Hij richtte in 1966 de Gebouwen Onderhoud-Maatschappij op, kortweg Gom: een handelsonderneming in schoonmaakartikelen.

Dame en heer samen positief aanwezig

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie we het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht.

Inzet, motivatie, passie

Aandacht voor de mens hebben we altijd al gehad. Hoe kan het ook anders in een bedrijf waarin onze diensten vooral mensenwerk zijn. Wij willen dat medewerkers met plezier de omgeving schoon, hygiënisch of veilig houden en cliënten goede zorg bieden. Daarom begeleiden we onze mensen met de juiste training en middelen. Want een bedrijf dat goed is voor z’n mensen, krijgt daar veel voor terug is onze overtuiging. Inzet, motivatie, passie.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?     NEEM CONTACT MET ONS OP