Impact leefomgeving

Op de aandacht van Facilicom Group kan je rekenen. In de zorg. Op kantoor. Tijdens een meeting en op school. Alles voor een leefomgeving die organisaties verder brengt en mensen inspireert. Logisch dus dat we dat onderstrepen met de kernbelofte van ons bedrijf: happy people make happy people!

Onze impact op jouw leefomgeving

Hardlopende collega's in oranje t-shirts

Co2 besparing

Als familiebedrijf met een focus op de lange termijn werkt Facilicom Group aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen - nu én straks.

Lees meer

Twee vrouwen geanimeerd in gesprek op kantoor werkvloer

Nationaliteiten

Een werkvloer waar diverse culturen zich thuis voelen is voor ons vanzelfsprekend. Met bijna honderd nationaliteiten in huis zijn we daarmee goed op weg.

Lees meer 

 

Onderwijs

In nauwe samenwerking met de scholen zelf dragen we niet alleen bij aan onderwijs dat aansluit op de beroepspraktijk, maar ook aan een prettige en schone leer-en werkomgeving.

Lees meer

Twee ervaren collega's zijn elkaar nabij , hand op schouder

Samenwerking klanten

Voor een familiebedrijf zoals Facilicom Group is een focus op de lange termijn vanzelfsprekend. Daar past ook bij dat we graag langdurig samenwerken. 
 

Lees meer

Veilige omgeving

Een veilige omgeving raakt iedereen: in onze samenleving willen we allemaal dat mensen veilig zijn en zich veilig voelen. 

 

Lees meer

Dweilmachine in een openbaar gebouw

Waterbesparing

Bij de duurzame ambities van Facilicom Group hoort onder andere dat we zuinig omspringen met water. We zetten dan ook expliciet in op waterbesparing in onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Lees meer

Facilicom Group medewerker die persoon in rolstoel door het gebouw loodst

Zorg en ondersteuning

Ondersteuning bieden aan mensen die hulp nodig hebben om hun leven in te richten op de manier zoals zij het zelf willen. Dat is de missie van Incluzio.

 

Lees meer

Benieuwd naar onze impact op jouw leefomgeving?   Neem contact met ons op