Jong Facilicom

Wij zijn hét jongerennetwerk van Facilicom gericht op inspireren, verbinden en ontwikkelen. Onze community is er voor al onze jong professionals tot en met 35 jaar. Binnen het Jong Facilicom netwerk krijg je de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten, ideeën, kennis en vaardigheden op te doen én lever je een bijdrage om Facilicom toekomstproof te maken.

Jong Facilicom stimuleert om nieuwe contacten, ideeën, kennis en vaardigheden op te doen. In alle activiteiten van de community staan inspiratie, verbinding en persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat zijn tegelijkertijd belangrijke pijlers van werkgeluk. Jong Facilicom is dan ook een drijvende kracht achter het werkgeluk van onze young professionals.

In onderstaande video nemen we je mee in twee activiteiten van Jong Facilicom; het zomerevent bij Center Parcs en het kennisevent bij Kipster.

Wil je lid worden van Jong Facilicom en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en evenementen?  Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Jong Facilicom nieuwsbrief

Wil jij je professionele carrière in een stroomversnelling brengen? Wil jij een actief netwerk opbouwen met leeftijdsgenoten bij Facilicom? Wil jij bijdragen om Facilicom klaar te stomen voor de toekomst? Dan is Jong Facilicom iets voor jou!
 

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.
Het bestuur 2023/2024 bestaat uit:  Veva Uwumarogie, Hajar Benouahi, Pam Steffen, Laila Klai, Kim van der Maas en Tessa Langelaan. Op de pagina bestuur stellen wij ons voor.

Naar bestuur

Social media

Jong Facilicom plaats regelmatig post op social media. Wil je ons volgen? Op onze social media pagina vind je een overzicht van onze kanalen. 

Naar social media