Facilicom Labs

 

Datagedreven gebouwenbeheer, inzet van sensoring die professionals het werk makkelijker maakt. Onze divisies werken, denken en ontwikkelen samen. Er is nog zoveel mogelijk. Innoveren is leren. Soms vallen. Vaker nog opstaan. Voor een leefomgeving die schoner, veiliger en duurzamer is doen we het graag.

 

Data

Wij brengen datagedreven dienstverlening al volop in praktijk en helpen zo om bedrijfsvoering en kwaliteit verder te verbeteren. Dit doen we door kennis vanuit onze disciplines te delen en via data-analyse te verrijken, én: door wat we daaruit leren toe te passen.

Bekijk de innovaties

Duurzaamheid

Van afval naar nieuwe grondstof. Van economische levensduur naar innovatieve contractvormen die pay-per-use omarmen. Door samen op te trekken met opdrachtgevers zetten we de standaard neer die duurzaamheid naar the next level brengt.

Bekijk de innovaties

Sensoring

De potentie van sensortechniek is enorm, bijvoorbeeld als het om toekomstgerichte zorg en om veiligheid gaat. Zo blijft er meer tijd en aandacht over voor de mensgerichte dienstverlening waar we bekend om staan.

Bekijk de innovaties

Slimme oplossingen

Steeds zijn we erop uit om technologie slim in te zetten en die ook te integreren met bestaande systemen. We voegen daarmee functionaliteit toe. Altijd geldt: de beste resultaten behalen we door experts en opdrachtgevers te betrekken.

Bekijk de innovaties