Over ons

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Medwerkers van Gom aan het werk

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit onze divisies werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Twee medewerkers van Facilicom die zichtbaar veel plezier hebben in hun werk

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie we het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. 

Twee vrouwen geanimeerd in gesprek op kantoor werkvloer

Onze waarden

Samenwerken, vernieuwend, duurzaam en resultaatgericht. Dat zijn voor ons vier belangrijke waarden waar we aan vast houden. Spreek ons hier gerust op aan. Graag zelfs.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?     NEEM CONTACT MET ONS OP 

Gedateerde auto's uit de jaren zeventig in beeld

Onze Geschiedenis

Aan de ontwikkeling van Facilicom is heel wat voorafgegaan. Het begon allemaal met de ondernemerszin van de heer Geurts. Hij richtte in 1966 de Gebouwen Onderhoud-Maatschappij op, kortweg Gom: een handelsonderneming in schoonmaakartikelen.

Twee medewerkers van Facilicom die zichtbaar veel plezier hebben in hun werk

Happy People

Happy people make happy people is de pay off waarmee Facilicom Group zich voortaan presenteert. Het zijn onze eigen medewerkers die hierin een hoofdrol spelen, en dat is eigenlijk heel logisch. Een inspirerende leefomgeving voor organisaties is de missie waarin zij elke dag weer het verschil maken.

Nieuws, blogs en cases

groepsfoto jubilarissenavond 2022
Facilicom Group
Nieuws

550 mensen te gast op jubilarissenfeest Facilicom Group

Facilicom Group zette afgelopen donderdag ruim 550 gasten in het zonnetje tijdens het jubilarissenevent in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit jaar zijn er 350 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 115 personen 25 jaar en maar liefst 9 vieren een 40-jarige jubileum.

Elektrische auto die wordt opgeladen
Facilicom Group
Nieuws

Ruim 12,5% van wagenpark Facilicom Group is elektrisch

Eind september was 12,5 % van de bedrijfsauto’s van Facilicom Group elektrisch. Met andere woorden ruim 241 auto’s van de totaal 1.931 auto’s van het wagenpark van Facilicom Group wordt elektrisch aangedreven. 

Facility Management Nederland
Facilicom Group
Nieuws

FMN & Facilicom Nieuwjaarsreceptie 10 januari

Op dinsdagmiddag 10 januari vindt de fysieke nieuwjaarsreceptie van FMN en Facilicom Group plaats. Vorig jaar waren we nog genoodzaakt om de receptie digitaal te laten plaatsvinden, maar dit jaar kunnen we weer samen een toast uitbrengen.