Over ons

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Medwerkers van Gom aan het werk

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit onze divisies werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Twee medewerkers van Facilicom die zichtbaar veel plezier hebben in hun werk

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie we het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. 

Twee vrouwen geanimeerd in gesprek op kantoor werkvloer

Onze waarden

Samenwerken, vernieuwend, duurzaam en resultaatgericht. Dat zijn voor ons vier belangrijke waarden waar we aan vast houden. Spreek ons hier gerust op aan. Graag zelfs.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?     NEEM CONTACT MET ONS OP 

Gedateerde auto's uit de jaren zeventig in beeld

Onze Geschiedenis

Aan de ontwikkeling van Facilicom is heel wat voorafgegaan. Het begon allemaal met de ondernemerszin van de heer Geurts. Hij richtte in 1966 de Gebouwen Onderhoud-Maatschappij op, kortweg Gom: een handelsonderneming in schoonmaakartikelen.

Twee medewerkers van Facilicom die zichtbaar veel plezier hebben in hun werk

Happy People

Happy people make happy people is de pay off waarmee Facilicom Group zich voortaan presenteert. Het zijn onze eigen medewerkers die hierin een hoofdrol spelen, en dat is eigenlijk heel logisch. Een inspirerende leefomgeving voor organisaties is de missie waarin zij elke dag weer het verschil maken.

Nieuws, blogs en cases

een rij elektrische auto's van Facilicom Group staan op het parkeerdak van Facilicom
Facilicom Group Duurzaam
Nieuws

CO2-emissies Facilicom Group 2021: goede resultaten maar geen reden tot verslappen

In 2021 heeft Facilicom Group mooie resultaten bereikt in het terugdringen van CO2 en lopen we in lijn met de gestelde doelen. Maar om de doelstelling voor 2030 te behalen zullen er zo nodig maatregelen aangepast moeten worden.

Koffiedik Facilicom Group
Facilicom Group Duurzaam
Nieuws

Wist je dat koffiedik gebruikt kan worden als grondstof?

Koffiebonen hebben zoveel meer in zich dan alleen jouw bakkie koffie. Zodra de koffie is gezet en de machine afslaat, wordt koffie pas écht interessant. Daar zorgen we voor bij Facilicom Group!

Steun Oekraïne
Facilicom Group Facility Management
Nieuws

We passen de temperatuur aan voor de goede zaak

In de panden van Facilicom Group hebben we de temperatuur aangepast. De besparing doneren we aan Giro 555 voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.