Onze missie

Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en betere omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Samen werken

Een betere leefomgeving gaat als het aan ons ligt verder dan schoon, of veilig of hygiënisch. Het is het samenspel, en niet te vergeten, de manier waarop je dat realiseert. Samen werken is hierin voor Facilicom Group in veel opzichten een onmisbare voorwaarde. Alleen zo waarborgen we dat we doen maximaal gericht is op de gebruikers. Als vier divisies werken we vanuit een gezamenlijke opdracht om hun leefomgeving elke dag een beetje mooier te maken.

..aan een betere leefomgeving

De waarden en wensen, en ook de eisen die mensen en organisaties aan hun omgeving stellen, veranderen snel. Dat stimuleert en spoort ons aan om te blijven innoveren. Nauw met de missie verbonden is dan ook dat we open staan voor én inspelen op verandering. Technologie en creativiteit brengen mogelijkheden die eerst ondenkbaar leken. We kunnen meer en sneller. Door innovatie in te zetten en vernieuwende concepten in de markt te brengen creëren we een betere leefomgeving.

…met aandacht voor iedereen

We willen meer dan bezig zijn met onze eigen bedrijfscontinuïteit, ook dat is in onze missie geborgd. De oprichting van Buitengewoon waarmee we met drempels naar werk afrekenen is daar een voorbeeld van. Dat geldt ook voor de projecten die we met de Facilicom Foundation ondersteunen. Er zijn kwetsbare groepen in de maatschappij, en de kloof tussen werkenden en niet-werkenden groeit. Daarin ziet Facilicom een rol voor zich weggelegd. Met aandacht voor de ander, aandacht voor nieuwe mogelijkheden, aandacht voor iedereen.

Happy people make happy people

Dat we een mensenbedrijf zijn, onderstrepen we met de payoff Happy people make happy people. Voor opdrachtgevers en hun gasten, en zeker ook voor onze eigen medewerkers geldt: als zij het beste van zichzelf kunnen geven, wordt de organisatie als geheel daar beter van.