Happy People

Happy people make happy people is de pay off waarmee Facilicom Group zich voortaan presenteert. Het zijn onze eigen medewerkers die hierin een hoofdrol spelen, en dat is eigenlijk heel logisch. Een betere leefomgeving voor organisaties is de missie waarin zij elke dag weer het verschil maken.

Zorgmedewerkers van Incluzio, beveiligers van Trigion, technisch specialisten van Breijer. Elke dag zijn meer dan 21.000 medewerkers namens Facilicom met veel plezier, inzet en kennis van zaken met hun vak bezig. En al die dingen waar we met elkaar hard aan werken, die doen we uiteindelijk voor…. mensen. Die benadering raakt aan de kern van het familiebedrijf dat Facilicom Group sinds de oprichting (in 1966!) is. Met deze nieuwe pay off willen we dit onderstrepen en uitdragen.

Onze missie: Een betere leefomgeving

Happy people make happy people staat als pay off niet op zichzelf. Het is nauw verbonden met de missie van Facilicom Group: Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Hiermee geven we antwoord op de vraag: ‘Waarom doen we eigenlijk wat we doen en wat maakt ons hierin onderscheidend?’ Deze missie is het kompas waaraan we keuzes toetsen en spoort bovendien aan om te blijven vernieuwen. Dat past bij de positie van Facilicom als marktleider en groot werkgever.

De directies van de verschillende divisies zijn bij de totstandkoming van de missie betrokken geweest. Dit betekent dat het zowel een gemeenschappelijke doelstelling als een krachtige belofte is. En eerlijk gezegd, daar worden wij behoorlijk blij van.

Meer weten over onze missie en waarden? Ga dan naar de pagina's Onze missie en Onze waarden.