Kennisbank duurzaam

In de online kennisbank van Facilicom is informatie en inspiratie te vinden over allerlei initiatieven die bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. We delen onze ervaringen, inzichten en visies. Op die manier zetten we samen stappen naar een duurzame samenleving die klaar is voor de toekomst.

Tim Platteel

Onze specialist helpt je graag

Meer weten over wat wij doen, of op zoek naar inspiratie en informatie om zelf - verder - aan de slag te gaan met CSR? Facilicom deelt met veel plezier lessons learnt en best practices. 

Tim Platteel, Sustainability Manager
• E-mailtplatteel@facilicom.nl  •  Mobiel: 06-12081979 

 

Nieuws en achtergronden

Facilicom werkt toe naar niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Lees hier hoe we de certificering inzetten om onze CO2-uitstoot steeds verder te reduceren.

De bluebot van Facilicom Solutions maakt gebouwbeheer nog slimmer - en vergroot daarmee de mogelijkheden voor energiebesparing in kantoren. Lees er hier meer over.

In ons jaarverslag rapporteren we onder andere over onze bijdrage aan de realisatie van de duurzame ontwikkelingsdoelen. Bekijk hier de meest recente editie.

Blogs en opinie

Bij Facilicom werken mensen van allerlei nationaliteiten en zijn vrouwen goed vertegenwoordigd op allerlei niveaus in de organisatie. Zijn we daarmee ook echt inclusief?, vraagt CEO Geert van de Laar zich af.

 

Vooraanzicht gebouw van de gemeente putten

Cases en best practices

Het gemeentehuis in Putten heeft een transformatie ondergaan.