Onze mensen

Onze mensen doen hun uiterste best om alle contractafspraken na te komen. Elke dag opnieuw. Ze willen iets moois neerzetten. De teamspirit ligt hoog, zo ook bij Don, Vanessa, Ariane en Rudy!

Twee medewerkers Facilicom group waaronder Don

Don, aanvoerder B30

“We lopen in B30 met z’n vijfentwintigen elke dag het vuur uit de schoenen. Doen we dit om de contractafspraken na te komen? Jazeker. Maar uiteindelijk is je doel om iets moois neer te zetten. De teamspirit die ik hier ervaar, daar word ik vrolijk van. Daar moet je aan blijven werken. Zelf doe ik dat door als aanvoerder zichtbaar te zijn. En ik moedig mijn collega’s aan om ook de mindere momenten te delen. Je vangt het op voor elkaar, en dan weer door!”

Vanessa in spontaan contact met een collega

Vanessa, directiesecretaresse Facilicom Group

“Ik ben van nature gericht op contact. Dat zoek ik dus ook op in mijn werk. Heeft iemand een formulier nodig, dan kan ik dat netjes inscannen en mailen. Of ik loop even langs. Dat is veel leuker toch!? Op die manier ken ik heel veel mensen binnen de Facilicom-organisatie. En dat is ook nuttig. Als je een band hebt, een gezicht kent, dan werkt dat door. Je bent eerder bereid voor elkaar een stapje extra te doen, zodat die ander verder kan. Daar geniet ik van."

Ariane door glas gezien, samen met een collega Facilicom Group

Ariane, cateringmedewerker B30

“Ik werk in de catering sinds ik mijn dochter kreeg. Ze is nu negen jaar oud. Als alleenstaande moeder doe ik alles zelf. Dan is het belangrijk dat de werktijden goed aansluiten bij wanneer ik thuis nodig ben. Mijn Facilicom-collega’s houden daar rekening mee. Ook dat ik een vast contract heb geeft rust. Bij mijn collega’s van B30 heb ik het naar mijn zin. Je hebt hier niet het gevoel dat je in je uppie bezig bent. Je helpt elkaar. En zo hoort het ook.”

Rudy begroet een collega bij de entree van Facilicom Group locatie

Rudy, sr. Facility coördinator

"Dat ik ooit, als student, voor facilitair management koos voelde eigenlijk heel logisch. Ik ben echt een dienstverlener. Die drive om het andere mensen naar hun zin te maken is wat ik in mijn leidinggevende rol wil overdragen. Als het lukt om een inspiratiebron te zijn voor de collega’s in de uitvoering dan geeft dat voldoening. Ik werk hier nu elf jaar en ben inmiddels eindverantwoordelijk voor het UWV-account. Binnen Facilicom krijg ik ruimte om hierin door te groeien. Dat is belangrijk voor me.”

Onze verhalen over werkgeluk

Waar je blij van wordt is voor iedereen anders. Maar een eigen plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien; dat zijn thema’s die telkens weer opduiken. Succes blijkt daarbij opvallend vaak het resultaat van hoe je met tegenslagen om gaat. Dat levert inspirerende verhalen van collega's over werkgeluk op die het vertellen meer dan waard zijn.

Lees de verhalen over werkgeluk