Facilicom Labs - Data

Beveiliging op afstand? Trigion Next is altijd dichtbij

Tegenwoordig kunnen de meeste bedrijven niet meer zonder het verzamelen, analyseren en verwerken van waardevolle data. Facilicom Group zet data onder andere in om de veiligheid van haar klanten te waarborgen. Zo is Trigion, een van de divisies van Facilicom Group, continu bezig met datagedreven dienstverlening op het gebied van veiligheid.

De wereld verandert en risico’s veranderen mee. Er worden hogere eisen gesteld aan beveiliging, nieuwe technologie doet zijn intrede en tegelijkertijd nemen de loonkosten significant toe. Met de traditionele en beproefde werkwijzen wordt het steeds meer een uitdaging om aan deze ontwikkelingen het hoofd te bieden. Door slimme systemen en data-analyse kan Trigion een toekomstbestendige beveiliging op realiseren, op afstand wel te verstaan.

Mike Broens, Technical Business Consultant, over het systeem: "Trigion Next hanteert een integrale aanpak. Het combineert fysieke dienstverlening met data-intelligentie. Trigion Next biedt deze optie 'als een dienst' aan, via ons beveiligingsplatform. Dit heeft onder anderen kostenreductie als gevolg voor onze klanten. Zij zijn op deze manier geen eigenaar meer van bepaalde producten of diensten, maar kunnen erover beschikken wanneer het nodig is.”Trigion Next is volledig systeemonafhankelijk en is daardoor toepasbaar op elke organisatie. Trigion Next voldoet aan de hoogste certificeringen, zoals de NEN50518- certificering en de ISO27001. Daarmee biedt Trigion Next een hoge systeembeschikbaarheid en informatieveiligheid conform AVG en voldoet hiermee aan de Europese standaard.