Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp. Met campagnes en praktische maatregelen ondersteunen we de gezondheid en sociale weerbaarheid van onze eigen medewerkers. Facilicom Group optimaliseert waar mogelijk de arbeidsomstandigheden, zeker in divisies waar de fysieke belasting hoger is.

Hoe lekker werk jij?

Met het programma ‘Hoe lekker werk jij?’ moedigen we medewerkers aan om actief hun werkplezier te vergroten. Zij stellen hierbij een eigen doel: bijvoorbeeld om zich vitaler en energieker te voelen, kennis en vaardigheden te verbeteren, of een betere balans te vinden tussen werk en privé. Bekijk hoe Facilicom Group, samen met medewerkers, invulling geeft aan duurzame inzetbaarheid.

Een commissie met HR-managers uit de divisies ontfermt zich over de onderwerpen die te maken hebben met het bredere personeelsbeleid van Facilicom Group, zoals ziekteverzuimbeheersing, werving en selectie en duurzame inzetbaarheid. Vanuit het Mobility Center bieden we medewerkers die een nieuwe stap in hun carrière willen zetten ondersteuning.