Robot Sofia verwelkomt gasten op hoofdkantoor Facilicom Group

Facilicom Group Hospitality

Met ingang van 24 juni 2019 worden bezoekers op het hoofdkantoor van Facilicom Group ontvangen door robot Sofia (een zusje van de robot Bernadette), die onderdeel uitmaakt van het vernieuwde integrale ontvangstconcept. Binnen dat concept implementeerde Facilicom Group onlangs My Amigo, als nieuw bezoekersregistratie systeem. Deze ontwikkeling is een logisch vervolg op vernieuwende oplossingen die de organisatie implementeert bij diverse klanten en eigen kantoren.

Voor het vernieuwde integrale ontvangstconcept werkt Facilicom Group samen met DigiNova, een partnerorganisatie van de Trigion AlarmServiceCentrale die in 1999 is gestart met als doel organisaties te helpen bij veranderingen en deze vooruitgang te koppelen aan duurzaamheid. In de loop der jaren is DigiNova uitgegroeid tot expert op het gebied van robotisering.

Samen met innovatiepartners haalt DigiNova niet alleen het maximale uit bestaande oplossingen, maar werkt de organisatie continu aan nieuwe ontwikkelingen. Dit doet ze in co-creatie met onze AlarmServiceCentrale en Trigion Services met als doel om vernieuwende concepten voor veiligheid en ontvangstmanagement in de markt te zetten. Met ingang van 24 juni 2019 dus ook binnen het hoofdkantoor van Facilicom Group.