Facilicom Group lanceert nieuwe editie van mbo-traineeship

Facilicom Group

Mbo’ers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een traineeship bij Facilicom Group. Het tweejarige programma dat in september start, biedt plek aan vijftien talenten die op verschillende plekken bij het bedrijf aan de slag gaan. Ze doen veelzijdige praktijkervaring op en krijgen trainingen en opleidingen aangeboden. Een kans voor afgestudeerde mbo’ers én voor de Facilicom Group, die als grote dienstverlener afhankelijk is van nieuw talent uit het middelbaar beroepsonderwijs.

Facilicom Group telt veel functies die door mbo’ers worden vervuld. Ze zijn onmisbaar voor het bedrijf én de maatschappij. Daarom heeft Facilicom Group vorig jaar voor het eerst een eigen traineeship voor mbo’ers  aangeboden. Trainees worden ingezet als bijvoorbeeld rayonleider of teamleider.

Wie kunnen zich aanmelden?

Iedereen die een mbo opleiding niveau 4 heeft afgerond of maximaal 2 jaar werkervaring hebt kan zich aanmelden voor ons traineeship. Het mbo traineeship is niet alleen goed voor hun ontwikkeling, maar ze kunnen hiermee ook praktijkervaring toevoegen aan hun cv.

Werken én interesses ontdekken

Het programma begint met een masterclass van drie weken, waarin de trainees elkaar en de zes divisies beter leren kennen. Vervolgens krijgen binnen een van deze divisies een functie. Ze gaan ontdekken wat ze leuk vinden en tegelijkertijd kunnen ze zichzelf uitdagen. Ook maken ze gezamenlijke opdrachten en bieden wij ze de mogelijkheid om trainingen volgen. Facilicom Group geeft elke trainee een mentor en besteedt veel aandacht aan de begeleiding. Met het programma kunnen ze, zowel op persoonlijk vlak als in hun functie, groeien en een volgende stap in hun carrière zetten.

Start traineeship

Het mbo traineeship start in september 2022 en duurt twee jaar. Iedereen die zich wil aanmelden kan dat doen via https://www.werkenbijfacilicom.nl/nl/nl/mbo-traineeship. Hier staat ook meer informatie over ons programma.