Geert op zoek naar Werkgeluk

Tijdens de Week van het Werkgeluk 2019 ging Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group, op zoek naar werkgeluk. Hij wilde nu wel eens met eigen ogen zien én leren hoe je werkgeluk in de praktijk ervaart en hoe je dit kunt behouden. 

Geert op zoek naar Werkgeluk bij Trigion

Wat maken onze mensen dagelijks mee en wat maakt hen gelukkig tijdens hun werk? Geert van de Laar ging op onderzoek uit en volgde een aantal collega’s on the job. Als eerste lopen we, of beter gezegd rijden we mee met Eric Cotino, een mobiele surveillant bij Trigion.

Geert op zoek naar Werkgeluk bij Diergaarde Blijdorp

In de tweede aflevering van Geert op zoek naar werkgeluk is Geert in Diergaarde Blijdorp en loopt hij mee met Maria de Los Angeles Jaramillo van Gom.

Geert op zoek naar Werkgeluk bij WMO Radar

In de derde aflevering neemt Geert een kijkje bij WMO Radar bij Pier 80, een van de huizen van de wijk van WMO radar. Geert loopt mee met Ivo Montijn, coördinator bij WMO Radar.

Geert op zoek naar Werkgeluk met Leo Bormans

In de vierde aflevering gaat Geert in gesprek met Leo Boormans. Leo is geluksdeskundige en vertelt wat organisaties kunnen doen aan werkgeluk en natuurlijk ook wat jij zelf kunt doen aan werkgeluk.