Must reads, kijk- en luistertips

   

Onze concerndirectie - Geert van de Laar, Maartje Bouvy en Albert van der Meulen - ging tijdens de Week van het Werkgeluk 2020 langs bij de divisies om te horen wat werkgeluk betekent voor de medewerkers.

Lees meer

Meer dan een kwart van de medewerkers in Nederland mag zich gelukkig prijzen: zijn of haar organisatie besteedt veel aandacht aan het werkgeluk van medewerkers. Maakt dat medewerkers gelukkiger in het werk?

Lees meer

Tijdens de Week van het Werkgeluk 2019 ging Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group, op zoek naar werkgeluk. Hij wilde nu wel eens met eigen ogen zien én leren hoe je werkgeluk in de praktijk ervaart en hoe je dit kunt behouden.

Lees meer

Hoe zorg je er als organisatie voor dat medewerkers hun werkende leven een dikke negen geven? Een strategische focus op werkgeluk is een eerste stap. Daarna is de cultuurverandering een zaak van lange adem. Toch zijn er allerlei concrete acties om direct mee aan de slag te gaan. Facilicom Group selecteerde de quick wins die het verschil maken.

Lees meer

Het thema werkgeluk staat wereldwijd volop in de belangstelling. Organisaties beseffen steeds meer dat aandacht voor het plezier en de prestaties van medewerkers ertoe doet. Toch is er ook nog veel onduidelijk. Facilicom Group helpt drie hardnekkige misverstanden uit de weg.

Lees meer

Werkgeluk is heel persoonlijk, maar ook het onderwerp van wetenschappelijk onderzoek. Er valt dan ook heel veel over te lezen. De must-reads volgens Facilicom Group.

Lees meer

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Dat geldt zeker voor het thema werkgeluk. Daarom selecteren we de mooiste video's met informatie en inspiratie over plezier en productiviteit op de werkvloer.

Lees meer