Werkgeluk & Facilicom Group

Je netwerk en kennis vergroten, nieuwe inspiratie opdoen, jezelf verder ontwikkelen. Dat zijn de uitgangspunten van de activiteiten van Jong Facilicom, het netwerk van jonge en ambitieuze professionals van Facilicom Group.

Lees meer

Een vaste baan. Uitzicht op een goed pensioen. Nog niet eens heel lang geleden waren het belangrijke ‘drivers’ voor mensen op zoek naar een baan. De generatie die nu aan het werk is, zoekt het vooral in ontwikkelingsmogelijkheden. In professionele groei, maar liever nog persoonlijke groei. Maar hoe ga je als HR-medewerker om met die behoefte?

Lees meer

Aandacht voor het werkgeluk van medewerkers past bij organisaties die zich betrokken voelen bij actuele maatschappelijke vraagstukken. De inzet op werkgeluk is dan ook steeds vaker een onderdeel van duurzaam ondernemerschap. Hoe verhoudt de focus op werkgeluk zich tot het werken aan een inclusieve samenleving die rekening houdt met toekomstige generaties?

Lees meer

Naast aandacht voor kosten en kwaliteit komt er steeds meer oog voor de toegevoegde waarde van de facilitaire dienstverlening. Dat deze toegevoegde waarde van de facilitaire dienstverlening ook een positieve impact op het werkgeluk en de productiviteit van medewerkers heeft, en daarmee op het succes van organisaties, is een nóg recenter inzicht.

Lees meer