Facilicom Foundation Update: terugblik op 2021

Facilicom Foundation

Vorig jaar heeft de Facilicom Foundation veel mooie dingen gedaan. We willen deze inspirerende verhalen graag met jullie delen, vandaar deze update. Hierin blikken we onder andere terug op 2021, vertellen collega’s hoe zij zich hebben ingezet voor het goede doel en lees je alles over de geweldige projecten waar we deel van uit mochten maken.

We zijn trots om te delen dat we vorig jaar 39 aanvragen van collega’s hebben ontvangen om een project uit hun eigen omgeving te steunen, 13 cheques hebben uitgereikt en 11 eenmalige projecten hebben gesteund. Ook werken we al langdurig samen met 19 maatschappelijke partners en hebben we 21 geweldige ambassadeurs die actief zijn voor de Facilicom Foundation. Wij zijn hier als organisatie heel erg dankbaar voor.

We lichten verschillende projecten uit en vertellen onze vrijwilligers over hun ervaringen. Zo ook Miranda Nieuwpoort die zich inzette voor de Amsterdamse zorginstelling Amsta: ‘Ik vind het belangrijk om mensen af en toe eens in het zonnetje te zetten of aandacht te geven. Voor het KWF ben ik ook al jarenlang vrijwilliger, ik heb een aantal projecten aangedragen bij de Foundation. Iets voor een ander kunnen doen voelt goed.’