De Uitdaging 2020

Facilicom Foundation

Helaas hebben we, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, moeten besluiten om De Uitdaging dit jaar niet door te laten gaan. Nadat we eerder dit jaar De Uitdaging hebben moeten verplaatsten, blijkt het helaas ook in september (nog) niet verantwoord om ons met z’n allen in te zetten met het doen van vrijwilligerswerk.



Naar aanleiding van de persconferentie op 18 augustus, heeft Facilicom Group haar corona-regels tegen het licht gehouden. De maatregelen die we al sinds het voorjaar nemen, blijven van kracht, in ieder geval tot eind van het jaar. Daarnaast is de richtlijn voor bijeenkomsten aangescherpt: zakelijk alleen als het strikt noodzakelijk is, informele bijeenkomsten zijn er voorlopig nog niet bij. Helaas betekent dit dat De Uitdaging ook niet kan doorgaan.



Wij danken jou en jouw team voor jullie aanmelding en inzet. We hopen jullie volgend jaar alsnog te kunnen verwelkomen bij een van onze partners. Vind je het fijn om toch in deze tijd toch iemand te helpen die dan een steuntje in de rug kan gebruiken? Kijk dan op onze vrijwilligerskalender of op de site van NLvoorelkaar onze partner met wie wij De Uitdaging organiseren.



Bedankt voor jullie begrip!



Facilicom Foundation