Terug naar een veilige werkomgeving in de anderhalvemetersamenleving

Facilicom zorgt dat uw medewerkers in een veilige en schone omgeving aan de slag kunnen.

Analyse, advies en aanpassingen

Na een inventarisatie en analyse van de werkomgeving geven de experts van Facilicom u een praktisch advies over de aanpassingen die nodig zijn om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en andere relevante protocollen en regels. In overleg met u stellen we de vervolgacties vast. Indien gewenst nemen we ook de uitvoering op ons. Snel, efficiënt en precies afgestemd op uw behoeften en wensen.

Met de integrale facilitaire dienstverlening van Facilicom heeft u alle mogelijkheden om uw werkomgeving aan te passen aan de anderhalvemetereconomie. Bijvoorbeeld:

We nemen de herinrichting van de werkvloer op ons, bijvoorbeeld door tussenschermen te plaatsen, looproutes te markeren en de zitplaatsen in vergaderruimten opnieuw in te delen.

Onze systemen registreren de (maximale) bezetting van een gebouw, en verstrekken managementinformatie over aandachtspunten om coronabesmettingen te voorkomen.

We zorgen voor intensieve schoonmaak, leveren de juiste hygiënische middelen, en meten de mogelijkheden om schoonmaak en luchtkwaliteit te verbeteren.

We adviseren over hygiëneprotocollen en de communicatie daarover, en onze handhavers begeleiden en controleren de naleving op een gastvrije manier. Indien gewenst nemen we u ook koortsscreenings uit handen.

Meer weten?

Lees in onze dienstencatalogus hoe Facilicom Group u ondersteunt om met oog voor de risico's van corona een veilige en schone werkomgeving te creëren. Neem voor meer informatie gerust contact op met Martijn de Groot.