Samen corona door dienstencatalogus

Het coronavirus houdt ons dagelijks in de greep. Facilicom Group houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten, en reageert alert en flexibel op de actuele omstandigheden en het overheidsbeleid. Afhankelijk van de situatie schalen we activiteiten af, of starten we juist nieuwe diensten op. Als specialist in facilitaire dienstverlening, zorg en welzijn denkt Facilicom Group steeds met u mee over de juiste oplossingen voor de anderhalvemetersamenleving.

Terug naar een veilige werkomgeving

Bent u goed voorbereid om medewerkers straks weer op kantoor en andere werkplekken aan de slag te laten gaan? Facilicom Group realiseert de voorwaarden voor een veilige en schone werkomgeving in de anderhalvemetereconomie.Onderstaand vindt u spefieke diensten aan die een terugkeer naar een veilige werkomgeving (mede) mogelijk maken:

Onderhoud bij leegstand

Facilicom Group neemt het onderhoud bij leegstaande kantoren, winkels en andere gebouwen op zich. Daarnaast is leegstand een ideaal moment om bijvoorbeeld schilder- en onderhoudswerkzaamheden en maatregelen voor energiemanagement uit te voeren zonder overlast voor de omgeving.

Goed thuiswerken

Hebben uw medewerkers thuis een goede werkomgeving om maximaal te presteren? Onze adviseurs en installateurs zorgen voor ergonomisch verantwoorde werkplekken, ook thuis.

ouderenzorg en GGZ

Oplossingen voor de zorg

Facilicom Group ondersteunt organisaties en professionals in zorg en welzijn met facilitaire, technische en andere niet-medische zaken. Samen werken we aan de zorg van vandaag en morgen.

Ons dienstverleningspakket tijdens en na Corona

Enige tijd terug ontwikkelden we een dienstencatalogus waarin onze diensten benoemd zijn voor tijdens en na Corona. In de steeds veranderende omstandigheden doen we er alles aan om uw medewerkers, klanten en organisatie verder te helpen. Bijvoorbeeld door samen met u het anderhalvemeterkantoor van de toekomst te realiseren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons dienstverleningspakket in en na Corona, neem dan gerust contact met ons op. Na het invullen van het formulier bellen of mailen wij terug.

Neem contact met ons op

Contact Facilicom