Week van het Werkgeluk 2022

In de week van 19 tot en met 25 september 2022 vindt de vijfde editie van de Week van het Werkgeluk plaats. Facilicom Group geeft met allerlei initiatieven en acties aandacht aan deze bijzondere week. Benieuwd welke acties er dit jaar zijn? Lees snel verder!

Happy Ninja

Happy Ninja

Heb jij een collega die altijd vrolijk of gezellig is? Of werk je samen met een topper die je niet alleen 's morgens met een stralende glimlach begroet, maar ook als het even tegenzit een luisterend oor biedt? Of een collega voor wie het de afgelopen tijd erg zwaar was die je graag in het zonnetje wil zetten? Nomineer hem of haar dan voor een geluksmomentje!

In de Week van het Werkgeluk reizen er Happy Ninja’s door het hele land. Nomineren van een collega is heel eenvoudig! Vul hier het formulier. Aanmelden kan tot 30 augustus.

Zelf Happy Ninja worden?

Word je blij als je iemand anders een enorme glimlach kunt bezorgen of iemand helemaal in het zonnetje kunt zetten? Geef je dan hier op als Happy Ninja en breng vanaf de week van het werkgeluk verschillende geluksmomentjes bij je collega’s. Geef in het formulier aan wanneer jij beschikbaar bent en in welke regio jij kan opereren als Happy Ninja!

Taartenactie 

Aan alle klantmanagers en teamleiders: bestel nu een overheerlijke taart voor je team! Wil jij samen met je team een gezellig teammoment als blijk van waardering en dank voor alle inzet? Dan is de Week van het Werkgeluk hét ultieme moment. Bestel nu een overheerlijke taart voor je team! Vul voor vrijdag 2 september 12 uur dit formulier in.

 

Facili-ton 

Meer informatie over deze actie volgt snel. Houd je mail en het medewerkersportaal in de gaten. 

Waarderingskaartenactie

Tijd voor een kaartje! Stuur jij een persoonlijke waarderingskaart naar jouw collega’s? Schrijf een kaart om ze te bedanken voor hun tomeloze inzet, te complimenteren, een leuke herinnering op te halen of om gewoon te vertellen dat je blij met ze bent.  

Wil jij een aantal kaarten om jouw collega’s te verrassen? Vul voor vrijdag 26 augustus 12 uur dit formulier in.