Het werkgeluk van Kevin Janssen

Kevin Janssen werkt sinds juli 2021 bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek in Amsterdam. Als servicemonteur onderhoudt hij onder andere inbraakpreventiesystemen, brandmeldinstallaties en systemen voor toegangscontrole. “Hiervoor werkte ik bij een bedrijf gespecialiseerd in camerasystemen. Bij Trigion leer ik ook met veel andere systemen werken. Dat vind ik geweldig, ik hou van de afwisseling.”

Collega’s die altijd voor je klaarstaan

Behalve het afwisselende werk, vindt Kevin ook de sfeer en collegialiteit bij Trigion Brand- en Beveiligingstechniek bijzonder: “Als servicemonteur heb ik soms ook storingsdienst en sinds een tijdje draai ik die diensten alleen. Hoe laat het ook is, als ik een vraag heb of even niet weet wat ik moet doen, kan ik altijd een collega bellen. Dat is gewoon supertof. Dat je collega’s zo voor je klaarstaan, ook als het hun vrije avond of weekend is.”

 

“Ik ben op uitzendbasis bij Trigion begonnen, maar het bedrijf en de sfeer bevielen me zo goed, dat ik er in dienst ben gegaan.”

Werken tussen de museumstukken

Trigion heeft veel verschillende klanten: “We werken voor grote bedrijven, maar ook voor kleine, en zelfs voor particulieren.” Daardoor komt Kevin regelmatig op bijzondere plekken, waar je normaal gesproken niet zo snel komt. “Laatst was ik nog voor de installatie van een brandmeldinstallatie in een opslag voor kunstwerken. Dat was een heel bijzondere plek om te werken. Binnenkort ga ik daar weer onderhoud doen. Ik kan niet wachten!”

Ook werken bij Trigion? Kijk snel op www.werkenbijtrigion.nl