De Uitdaging 2024: Doe je mee?

Bij Facilicom Group maken we ons graag sterk voor een betere leefomgeving voor iedereen. Dat doen we niet alleen met onze bedrijven, maar ook op vrijwillige basis. Daarom organiseert Facilicom Foundation het jaarlijks  in juni terugkerend event De Uitdaging: een hele maand vol activiteiten waarmee we samen het verschil maken. Doe jij ook dit jaar weer mee? 

Want samen zijn we er voor elkaar.

  • Iets doen voor een ander en diegene blij maken
  • Je collega’s beter leren kennen, dé optimale teambuilding
  • Altijd iets wat bij jou past

Inschrijven kan tot en met 26 mei en vol=vol!

Een banner met enkele voorbeeld activieiten waarvoor men zich kan inschrijven tijdens de Facilicom Foundation Uitdaging

Met elkaar, voor een ander!

De tuin van een verpleeghuis summerproof maken. Picknicken op het strand met ouderen met dementie. Naar Artis, Paleis het Loo of het Vondelpark. Buitenspel(l)en, zwemmen, koken, tuinieren en meer.  Bekijk alle vrijwilligersactiviteiten die speciaal en exclusief voor jou en je collega’s beschikbaar zijn! Klik op onderstaande button en ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is. Leer je gelijk andere mensen kennen, krijg je misschien wel nieuwe inzichten en je bent even weg uit je vaste omgeving!

Ga je liever met een bekend clubje collega’s? Dat kan ook, kijk op de site waar je met meerdere personen terecht kunt. Houd er wel rekening mee dat je met maximum van 10 personen kunt deelnemen. Inschrijven gaat per persoon met eigen mailadres.

Schrijf je hier in

Inspiratie opdoen?

Ook vorig jaar hebben veel collega’s meegedaan met De Uitdaging en hebben een paar uurtjes dankbaar werk verzet. Bekijk de foto’s hieronder ter inspiratie:

Een vijftal personen staand met een volle kruiwagen vasthebbend
Een zestal mensen die haring uitdelen vanuit een haringkraam
Een drietal staand achter bosjes en een naamzuil met Nieuwehagen erop
Twee foto's naast elkaar: links een jonge dame die kijkt hoe een oudere dam staat te sjoelen, rechts drie mannen op een jeu de boule baan
een tiental mensen kijken als groep in de camera, staand in een tuin
Een vijftal personen staand met een kruiwagen voor zich
Een zestal personen staand voor een zelf bijelkaar geharkte hooiberg

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Als je je inschrijft, rekenen we op je. Of beter gezegd: de stichtingen en zorginstellingen én hun cliënten rekenen op je. Die regelen bijvoorbeeld eigen vrijwilligers voor de begeleiding van activiteiten. En ze stemmen de hoeveelheid werk op het aantal Facilicom-collega’s af. Je snapt: niet komen, is deze personen én je collega’s teleurstellen. Dus wees er gewoon bij! Lukt het echt niet in verband met ziekte, probeer dan iemand anders in jouw plaats te regelen.