Naomi is nieuw bij Buitengewoon

Buitengewoon

Voor Naomi Vreugd (36) vallen bij Buitengewoon heel wat puzzelstukjes op z’n plek. “Eigenlijk alles wat ik leuk en belangrijk vind in mijn werk komt hier samen”, vertelt ze. Haar rol? Borgen en bewaken dat alles wat achter de schermen voor de kandidaten geregeld moet worden op z’n pootjes terecht komt. Laat dat maar aan Naomi over.

Naomi Vreugd - Buitengewoon

“In eerdere HR-functies merkte ik al dat ik niet alleen geniet van het contact met mensen, maar dat ik ze ook graag verder wil helpen”, zegt Naomi. “Als er ‘iets’ met je is, of je wordt afgekeurd, dan kom je zomaar in een hoek terecht. Zie daar nog maar eens zelfstandig uit te komen.” Ook uit haar eigen omgeving kent ze voorbeelden van hoe dat mensen raakt. “Dan wil je daar toch nóg harder je best voor doen!?”


RUST IN DE TENT

Bij de kennismaking met Buitengewoon voelde Naomi meteen ‘dit zit goed’. “Mensen in mijn omgeving zeiden ook; die baan schreeuwt jouw naam. De sociale instelling heb ik, maar ook de ervaring om het operationele stuk rondom HR goed te bewaken. Rust in de tent is wat ik graag toevoeg, zodat m’n collega’s Etienne en Bas zich vol op het ondernemende aspect kunnen richten.”

GEVOEL DAT JE NODIG BENT

Wat zeker helpt is dat ze binnen de organisatie de weg kent door eerdere functies bij zowel Trigion als Facilicom Solutions. De kandidaten kunnen op haar rekenen, zoveel is duidelijk. Naomi: “Het is geweldig om mee te maken hoe blij het iemand maakt om het gevoel te hebben nodig te zijn, weer een doel te hebben.”