Het werkgeluk van Annouk van der Kraan

Mensen met capaciteiten en ambitie krijgen binnen Facilicom Group alle kansen om door te groeien of hun carrière een andere wending te geven. Annouk van der Kraan is zesentwintig jaar, begon als stagiaire bij DeZorgCentrale en is nu junior adviseur Kwaliteit bij Incluzio.

Gestart als stagiaire

In februari 2018 kwam ik als hbo-stagiaire Facility Management bij De ZorgCentrale. Samen met een stagiair van Trigion hield ik me bezig met continuïteitsbeleid bij incidenten, zoals bijvoorbeeld een telefoonstoring of een brand. Ik onderzocht hoe je de dienstverlening dan toch voort kunt zetten en beschreef de werkwijze in protocollen. Bij De ZorgCentrale voelde ik me erg thuis, en via de projectmanager kreeg ik een baantje als medewerker Personenalarmering. Dat kon ik goed combineren met mijn opleiding. Zo bleef ik ook na afloop van mijn stage betrokken bij Incluzio.

Ik hoop nog veel bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening bij Incluzio."

Netwerken

Op een dag raakte ik aan de praat met iemand en vertelde dat ik een minor Inkoopmanagement deed. Hij vroeg of ik misschien nog een nieuwe stageplek zocht. En zo kwam ik dus voor mijn afstudeerstage opnieuw bij Facilicom Group uit, dit keer bij de concernafdeling Centrale Inkoop. Daar kreeg ik zicht op de volle breedte van Facilicom Group, heel leerzaam! Ik deed onderzoek naar het inkoopproces bij Facilicom België. Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een baan die bij mijn opleiding past. Dankzij mijn netwerk bij Facilicom Group hoorde ik dat de afdeling Kwaliteit van Incluzio op zoek was naar een junior adviseur Kwaliteit.

Sinds april 2020 ben ik dat. Een superleuke baan. Ik houd me onder andere bezig met het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen. Dat gaat over hoe we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen verbeteren en hoe we dat monitoren. De dienstverlening en de werkwijze is bij elk Incluzio-onderdeel net weer een beetje anders. Dit maakt dat mijn werk erg gevarieerd is en ik veel te maken heb met mensen binnen de organisatie. Helaas hebben we elkaar lange tijd niet live kunnen ontmoeten. Dat heb ik echt gemist. Ik hoop nog veel bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening bij Incluzio."

Wil jij nu ook werken bij Incluzio? Kijk dan snel op Werken bij Incluzio