Jonge talenten geven extra impuls aan werkgeluk

Je netwerk en kennis vergroten, nieuwe inspiratie opdoen, jezelf verder ontwikkelen. Dat zijn de uitgangspunten van de activiteiten van Jong Facilicom, het netwerk van jonge en ambitieuze professionals van Facilicom Group. De initiatieven leveren daarmee een extra bijdrage aan het werkgeluk van onze young professionals bij Facilicom Group.

Jong Facilicom is het netwerk van Facilicom dat medewerkers tot en met 35 jaar stimuleert om nieuwe contacten, ideeën, kennis en vaardigheden op te doen. In alle activiteiten van de community staan inspiratie, verbinding en persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat zijn tegelijkertijd belangrijke pijlers van werkgeluk. Jong Facilicom is dan ook een drijvende kracht achter het werkgeluk van onze young professionals en de toekomstbestendigheid van de organisatie.

In onderstaande video nemen we je mee in twee activiteiten van Jong Facilicom; het zomerevent bij Center Parcs en het kennisevent bij Kipster. De onderlinge verbondenheid en de inspirerende verhalen van de dag geven een extra impuls aan het dagelijkse werkgeluk, vertellen de deelnemers. Nieuwsgierig hoe dat zit? Bekijk dan de video.