De visie van…

Arjen Kuijper

Betrokken medewerkers die eigenaarschap nemen en in een prettige sfeer samenwerken. Dat is de inzet van het gedragskompas van Trigion. Arjen Kuijper, directeur HR bij het beveiligingsbedrijf van Facilicom Group, vertelt hoe het gedragskompas bijdraagt aan de prestaties en het plezier op de werkvloer.

Lees meer

Irma Flore

Werkgeluk is niet iets dat je met het volgen van een eenmalige workshop even kunt regelen. Maar opleidingen, trainingen en gesprekken kunnen wel bijdragen aan geluk op de werkvloer, vertelt Irma Flore, senior consultant bij Facilicom Group en trainer bij het programma Hospitality in de praktijk (HIP).

Lees meer

Peter de Visser

Medewerkers die de ruimte krijgen om zelfstandig keuzes te maken ervaren meer werkgeluk. Dat vraagt om een organisatie die uitgaat van vertrouwen, zegt Peter de Visser, algemeen directeur van zorgorganisatie Incluzio. Wat betekent dat voor het werk van managers in de zorg?

Lees meer

Marjolein Reijs

Aan het woord is Marjolein Reijs, sinds 1 maart HR-directeur bij schoonmaakbedrijf Gom. Schoonmaakjournaal ging met haar in gesprek over werkgeluk en stelde haar onder meer de vragen: wanneer ervaar jij zelf werkgeluk en hoe breng jij dit over in de organisatie en bij jouw collega’s?

Lees meer