Directie Facilicom Group op zoek naar werkgeluk

Onze concerndirectie - Geert van de Laar, Maartje Bouvy en Albert van der Meulen - ging tijdens de Week van het Werkgeluk 2020 langs bij de divisies om te horen wat werkgeluk betekent voor de medewerkers.

Maartje Bouvy op zoek naar werkgeluk bij Tapwacht

Wat maken onze mensen dagelijks mee en wat maakt hen gelukkig tijdens hun werk? In de eerste aflevering gaat onze CFO Maartje Bouvy in gesprek met Danny over zijn werkgeluk bij Tapwacht.

 

Albert op zoek naar werkgeluk bij Trigion

In de tweede aflevering gaat vice CEO Albert van der Meulen in gesprek met Jamil Awab over werkgeluk, beveiliger bij Trigion.

 

Geert op zoek naar werkgeluk bij De ZorgCentrale.nl

In de zoektocht naar werkgeluk neemt CEO Geert van de Laar in deze aflevering een kijkje bij De ZorgCentrale.nl en loopt hij mee met collega Bernadette.

 

Albert op zoek naar werkgeluk bij Facilicom Solutions

In deze aflevering gaat Albert van der Meulen op zoek naar werkgeluk bij Facilicom Solutions. Albert gaat in gesprek met Sylvia op een wel heel bijzondere bouwlocatie: de grootste rechtbank van Nederland.

 

Geert op zoek naar werkgeluk bij Gom

In de laatste aflevering tijdens de Week van het Werkgeluk is Geert van de Laar op bezoek bij het Franciscus Gasthuis. In zijn zoektocht naar werkgeluk loopt hij mee met collega Jolanda Troost van Gom.

 

Meer afleveringen terugkijken?

Ook tijdens de Week van het Werkgeluk in 2019 ging Geert van de Laar op zoek naar werkgeluk. In deze afleveringen ging Geert o.a. op bezoek bij Diergaarde Blijdorp, WMO Radar en gaat hij in gesprek met geluksdeskundige Leo Boormans. Wil je deze afleveringen terugkijken?

Bekijk de afleveringen