Veilige omgeving

Facilicom Group maakt werk van een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar hoort ook bij dat mensen zich veilig voelen en daadwerkelijk veilig zijn.

Trigion, de divisie van Facilicom Group die is gespecialiseerd in veiligheid, levert dagelijks een bijdrage aan een inspirerende en veilige omgeving waarin mensen onbezorgd kunnen wonen, werken, leren, reizen, winkelen, sporten en recreeren. Onze specialisten letten op risico's, zijn alert op verdachte en ongewenste situaties, en treden zo nodig op.Vrijwel dagelijks komen mensen onze beveiligers, gastheren en hostesses tegen. Bijvoorbeeld bij de gate op een vliegveld, de ingang van een winkelcentrum, of de receptie van een kantoor. Daarnaast weten onze specialisten natuurlijk raad met online veiligheid.

Slim verbinden

Trigion creëert veiligheid via integrale oplossingen, die mensen, technische systemen en (digitale) data slim met elkaar verbinden. Op die manier is elke oplossing optimaal afgestemd op de specifieke situaties, de concrete risico's en de hoogste prioriteiten van de organisaties waarvoor we werkzaam zijn.Flexibiliteit is voor ons een kernwoord. Samen met partners zoals gemeenten, politie, ondernemersverenigingen en hulpdiensten zorgen we voor beveiliging voor de lange termijn. Daarnaast zijn we ook tijdelijk - extra - inzetbaar. Bijvoorbeeld bij evenementen en incidenten.

Veilig voor iedereen

Een veilige omgeving raakt iedereen: in onze samenleving willen we allemaal dat mensen veilig zijn en zich veilig voelen. Onze teams surveilleren op straat, houden een oogje in het zeil in en rond bedrijfsgebouwen, en trainen het personeel van organisaties om veilig te werken. Daardoor kunnen we risico's verminderen en de veiligheidsbeleving versterken.Dat onze dienstverlening altijd beschikbaar is, levert ook een bijdrage aan een veilige leefomgeving. Onze alarmservicecentrale kijkt continu mee met camera's in het hele land. Verder zijn we natuurlijk ook aanwezig op de locaties van onze opdrachtgevers. Altijd alert én gastvrij. Zo creëren we een veilige omgeving én een veilig gevoel.