Traineeship Facilicom Group

Binnen het traineeship van Facilicom Group krijgen (net)afgestudeerden de mogelijkheid om zichzelf een kickstart te geven in hun ontwikkeling tot een veelzijdige young professional. Gedurende het twee jarige ontwikkelingsprogramma staan leren en werken centraal. 

Waar werken de trainees naartoe?

De trainees ontwikkelen zich op persoonlijk en professioneel niveau en leren Facilicom Group als organisatie en zijn divisies goed kennen. Na het succesvol afronden van het traineeship stromen zij door naar een functie als een allround klant- en resultaatgericht leider, projectmanager of consultant binnen Facilicom Group.

Wat komt er in het tweejarige programma aan bod?

Het traineetraject start met een drie weken durende masterclass die in het teken staat van elkaar beter leren kennen. De eerste week is een teambuildingsweek met mede-trainees. Die week leren ze de groep kennen en krijgen de trainees beter zicht op hun talenten en ontwikkelthema's. In de opvolgende weken leren ze de verschillende divisies van Facilicom Group kennen door verscheidene stages.

Wanneer er een passende match is, stromen ze na de masterclass door naar het traineeship. Gedurende twee jaar vervullen de trainees twee functies binnen divisies van Facilicom Group. Maandag t/m donderdag werken ze in functie. De invulling van de vrijdagen zijn afwisselend; soms werken in functie en andere vrijdagen staan in het teken van trainingen, projecten, intervisie en coaching gesprekken.

De functies bieden hen de mogelijkheid om ervaring op te doen bij twee verschillende divisies. Het zijn stevige functies waarin ze binnen lijn -, project management of consultancy verschillende vaardigheden en competenties ontwikkelen.

De trainingen hebben uiteenlopende onderwerpen zoals persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken, leiderschap, time management, team dynamiek, e.d. Er wordt rekening gehouden met wat een groep trainees nodig heeft om de volgende stap te zetten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze trainees? Check de video.

Wie kunnen solliciteren voor het traineeship?

  • Starters met minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Ambitieus, verbindend, vernieuwend en sterk analytisch zijn de gevraagde competenties.

Belangrijke kercompetenties:

  • Klantgerichtheid
  • Veerkracht
  • Analytisch Vermogen
  • Samenwerken & Verbinden
  • Leervermogen
  • Creativiteit

Is dit traineeship wat voor jou?

In september gaat onze nieuwe groep weer van start. Wil je meedoen aan dit traject? In maart 2022 starten wij weer met de werving & selectie. De eeste gesprekken staan gepland op 7, 12 of 14 april. Wil je meer informatie breng dan snel een bezoek aan onze vacaturesite werkenbijfacilicom.nl 

Meer nieuws, artikelen of cases

Uitreiking cheque meedoen in Rotterdam
Traineeship Facilicom Foundation
Nieuws

Extra hulp voor gezinnen in Rotterdam

Team 3 van de Facilic'Ommetjes challenge heeft €750,- in de wacht gesleept voor Stichting Meedoen in Rotterdam. Lees meer over de uitreiking...
Een groepsfoto van de cheque uitreiking aan de Huizer-maatjes.
Traineeship Facilicom Foundation
Nieuws

Een mooie tuin voor de Huizer-maatjes dankzij de Facilic'Ommetjes challenge

Team 4 van de Facilic'Ommetjes challenge heeft €1.000,- in de wacht gesleept voor Stichting Huizer-maatjes. Lees meer over de uitreiking van de...
Twee management trainees van Facilicom reiken een cheque van 1500 euro uit aan de contactpersoon van Stichting Sterk en Positief.
Traineeship Facilicom Foundation
Nieuws

Steun voor Stichting Sterk en Positief dankzij de Facilic'Ommetjes challenge

Team 1 van de Facilic'Ommetjes challenge heeft €1500,- in de wacht gesleept voor Stichting Sterk en Positief. Lees meer over de uitreiking...