Buitengewoon: Sterk in Mensenwerk

Ieder mens heeft het vermogen zichzelf te ontwikkelen. Buitengewoon heeft de afgelopen jaren bewezen dit vermogen om te zetten in werk waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talent in kwijt kunnen. 

 

Iedereen die wil werken, krijgt die kans.

 

Bij Buitengewoon vegen we de vloer aan met belemmeringen

Wij begeleiden onze toekomstige professionals naar werk dat bij ze past, werk dat loont en zorgt voor verandering in hun leven. Want een baan maakt je blij en geeft je vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Vanuit onze ervaring hebben we de afgelopen jaren honderden mensen kunnen begeleiden naar waardevol werk.

Onze aanpak komt voort uit onze missie

Wij accepteren niet dat mensen die heel graag aan de slag gaan, de aansluiting niet vinden. Met een buitengewone aanpak overbruggen wij de afstand naar een echte baan voor gewone mensen. Is de baan eenmaal gevonden? Dan helpen we mensen óók bij het behouden ervan. Zo dragen we bij aan hun ontwikkeling, groei en zelfredzaamheid. Wij gaan de strijd aan met vooroordelen, we denken in kansen en geloven in samenwerking om onze doelen te bereiken.

Facilicom Buitengewoon Coachgesprek
Rik ging aan het werk als Handyman via Buitengewoon

Wij blijven de strijd voeren tegen de vooroordelen 

Dat is een grote, uitdagende opdracht die wij willen en kunnen uitvoeren. Buitengewoon is onderdeel van de Facilicom Group en wij bieden banen in de schoonmaak, beveiliging, catering, receptiediensten, installatietechniek en, zorg en welzijn.

Wij werken nauw samen met verschillende instroompartners in heel Nederland. Want een oplossing bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt om samenwerking met andere partijen. De afgelopen jaren hebben tientallen organisaties de weg naar Buitengewoon al weten te vinden. Zo werken we structureel samen met het landelijk UWV, WSP’s, het COA en de DJI. 

Lees meer over onze samenwerkingen en hoe wij het verschil hebben gemaakt voor werkzoekenden in onze jaarverslagen.

Jaarverslag 2023  Jaarverslag 2022 Jaarverslag 2021

Een kans bieden, betekent ook zorgen voor de juiste begeleiding

Daarom besteedt Buitengewoon veel aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers. We zijn open, we doen wat we beloven en nemen de tijd voor onze kandidaten. Onze jobcoaches geven passende ondersteuning bij de begeleidingsbehoefte van kandidaten.

Kortom, Buitengewone mensen krijgen van ons buitengewone aandacht! 

Kom kennismaken, neem contact met ons op.