Samen voor de zorg van vandaag en morgen

Facilicom Group neemt niet-medische taken in zorg en welzijn over, ook in tijden van corona. Zo krijgen professionals meer ruimte om te focussen op de dagelijkse zorg en optimaliseren we samen de processen in de organisatie.

Samen voor de zorg

De schoonmaakspecialisten van Gom Zorg, onderdeel van Facilicom Group, zijn ervaren experts in de facilitaire dienstverlening in zorginstellingen. Daarmee verlenen we de optimale ondersteuning aan de zorgprofessionals en -organisaties die nu aan de lat staan in de strijd tegen COVID-19. We ondersteunen met dagelijkse schoonmaak, kleine reparaties, koffie- en theerondes, de ontvangst van bezoekers, het toezicht in huiskamers en nog veel meer. Dat scheelt zorgmedewerkers tijd en maakt uw organisatie effectiever.

Altijd bereikbare zorg

Het team van Incluzio, de zorg- en welzijnsorganisatie van Facilicom Group, staat klaar om voor organisaties de eerstelijns bereikbaarheid te realiseren. Onze zorgcentrales vangen op verantwoorde wijze - met de juiste technische voorzieningen, doordachte protocollen en onderbouwde rapportages - telefoontjes op en verbinden zo nodig door naar de tweede lijn. Met De ZorgCentrale nemen we ook personenalarmering op ons. Bijvoorbeeld voor kwetsbare groepen die zelfstandig wonen en voor patiënten en bezoekers van speciale corona-units in verpleeghuizen en hotels.

Lees alles over hoe Facilicom Group de zorg ondersteunt in coronatijd in onze online dienstencatalogus. Neem ook gerust contact met ons op.

Stefan Wiers relatiemanager zorgcentrales T 06 82 10 77 33 E swiers@Incluzio.nl of 

Geoffrey Nouws senior account manager Gom Zorg T 06 53 70 78 44 E gnouws@gom.nl

Neem contact met ons op

Contact Facilicom