Een goede werkplek, ook thuis

 

De adviseurs en installateurs van Facilicom Group zorgen voor ergonomisch verantwoorde werkplekken - ook voor medewerkers die vanwege de corona-epidemie (meer) thuiswerken.

Werken aan de keukentafel is tijdens de coronacrisis niet uitzonderlijk. Het kan ook anders. Facilicom Group adviseert over verantwoorde thuiswerkplekken waar uw medewerkers optimaal presteren. Onze installateurs ontkoppelen zo nodig de werkplek op kantoor, en vervoeren en verplaatsen deze naar de woning van de medewerker. Op die manier is de werkplek ook in de thuissituatie efficiënt ingericht en ergonomisch verantwoord.

Het callcenter vanuit huis

Werken uw medewerkers thuis en is een goede telefonische bereikbaarheid essentieel? Incluzio, de zorg- en welzijnsorganisatie van Facilicom Group, deelt graag de expertise over callcenters en telefoonlijnen. Zo realiseren we laagdrempelige systemen waarmee uw medewerkers thuis - achter een eigen computer en met een mobiele telefoon - de centrale calls afhandelen.

Meer weten?

In onze dienstencatalogus leest u hoe wij u ondersteunen om ook in tijden van corona goed bereikbaar te zijn. Neem voor extra informatie gerust contact met ons op:Joan Hersbach coördinator planning Tapwacht T 088 298 67 73 E jhersbach@tapwacht.nl of Stefan Wiers relatiemanager zorgcentrales T 06 82 10 77 33 E swiers@Incluzio.nl