Super COOL!

Super COOL! is een sportmaatjes project voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Wekelijks zijn ongeveer twintig deelnemers aan het sporten samen met ongeveer vijftien Super COOL! sportmaatjes. Iedere sport wordt vijf weken achter elkaar aangeboden, zo maken ze kennis met verschillende sporten,worden de deelnemers steeds fitter en hebben ze leuk sociaal contact.

Doe je mee met Play Unified?

De Play Unified gedachte van samen sporten vanuit Special Olympics is ook voor Super COOL! belangrijk. Naast een wekelijks aanbod organiseren ze ook diverse evenementen. En daarbij kunnen ze hulp van vrijwilligers gebruiken. Vind je het leuk om je bij een van deze evenenten in te zetten, stuur dan een mailtje naar info@facilicomfoundation.nl

Inzetten als sportmaatje in Almere

SuperCool! is op zoek naar vrijwilligers die op donderdagavond als sportmaatje meedoen met diverse activiteiten. Je kunt zelf een of meerdere sporten uitkiezen. De sporten zijn: snorkelen, duiken, bootcamp, basketbal, mountainbiken, skeeleren, zwemmen, fietsen, wandelen, voetbal, karate en schaatsen. Iedere sport wordt ca. 5 weken achter elkaar aangeboden. De sporten vinden iedere donderdagavond plaats van 18.45 tot 20.00 uur in Almere.