Resto vanHarte

Door mensen samen te brengen rond de eettafel en evenementen te organiseren, daagt Resto VanHarte mensen uit om de regie te nemen over hun leven. Mensen komen weer in contact met elkaar, hun buurt en met hun eigen mogelijkheden. Zo wordt hun isolement doorbroken. Een project wat uitermate goed aansluit bij de visie van Facilicom Group. 

In meer dan 50 buurtrestaurants organiseert Resto VanHarte lekkere en betaalbare driegangendiners. Iedereen is welkom om aan te schuiven of mee te doen! De foundation ondersteunt Resto VanHarte op meerdere manieren. Onder andere door jou als medewerker van Facilicom de mogelijkheid te bieden je in te zetten als vrijwilliger in de Resto’s. Neem met je collega’s een kijkje in de keuken bij een professionele vrijwilligersorganisatie, waar meedoen en ontmoeten centraal staan. In een middag en avond wordt je gastvrij ontvangen, help je mee in de keuken en bediening en maak je kennis met de gasten en vrijwilligers.

Meedoen

Wil je met je team een avond komen helpen? Overleg dan met je leidinggevende en stuur een mailtje naar info@facilicomfoundation.nl.