Bestuur Jong Facilicom

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Mariëlle Verburg

Sinds augustus 2017 ben ik met veel plezier werkzaam voor Facilicom Solutions en heb ik meerdere keren deelgenomen aan evenementen van Jong Facilicom. Door mijn eigen enthousiasme over de evenementen die hebben plaatsgevonden, ga ik graag de uitdaging aan als bestuurslid binnen Jong Facilicom. Voor mij staat de verbinding tussen de verschillende divisies, contacten met andere young professionals en uiteraard plezier centraal. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met jullie tijdens de evenementen!

Mak Prevljak

Ik ben Mak Prevljak en werk sinds september 2019 voor Facilicom als management trainee. Ben 27 jaar oud en woonachtig in Arnhem. Ik heb de opleiding Strategie master afgerond aan de universiteit van Tilburg. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, films, voetbal en reizen. Per oktober 2020 ben ik begonnen als bestuurslid bij Jong Facilicom. Ik heb hier enorm veel zin in! Binnen het bestuur ga ik een flexibele functie bekleden, waarbij ik bijspring waar nodig. Ik hoop dit jaar mijn bijdrage te kunnen leveren door verschillende leerzame evenementen te organiseren.

Jeffrey Lefèvre

Sinds 2015 ben ik in dienst bij Facilicom Solutions, waarbij ik mij bezig houd met de implementatie van SAP en Axxerion. Na veel inspiratie en nieuwe energie te hebben opgedaan bij meerdere Jong Facilicom events is het nu tijd om de uitdaging aan te gaan als bestuurslid (PR) van Jong Facilicom. In een periode waarin thuiswerken de norm is geworden staat voor mij het verbinden van onze young professionals centraal. Ik hoop het aankomende jaar dan ook vele van jullie te kunnen verwelkomen op een van onze (digitale) events.

Reza Hashemi

Het voelt aan als een week, maar ik ben nu alweer 10 maanden in dienst bij Facilicom. Als coördinator werk ik op de Personeel Salarisadministratie. Tijdens mijn studie HRM koos ik voor een specialisatie Human Talent Development. Ik zie mijzelf als een "people person". De mens om mij heen geeft mij extra motivatie en kracht. Binnen Jong Facilicom zoek ik heel erg de verbinding met de andere divisies en collega’s. Het belangrijkste voor mij is om veel jonge professionals te bereiken door het organiseren van interessante seminars of gezellige bijeenkomsten.

Dinja Horsting

Sinds begin 2019 ben ik actief binnen wmo radar (onderdeel van Incluzio). Ik werk graag samen met verschillende disciplines en zie Jong Facilicom als een mooi platform om je blikveld te verbreden en de verschillende divisies met elkaar te verbinden. Als bestuurslid werk ik dit jaar mee aan het inspireren en samenbrengen van een diverse groep young professionals. Altijd met de hoop iets in beweging te zetten. Samen kunnen we bepalen welke thema’s wij belangrijk en inspirerend vinden en daarom aandacht verdienen. Wij vertegenwoordigen namelijk de toekomst van de organisatie.