Bestuur Jong Facilicom

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Veva Uwumarogie

Veva, Bestuur Jong Facilicom

Hi Facilicommers! Mijn naam is Veva, ik ben 25 jaar en sinds 6 jaar een echte rotterdammert. 2,5 jaar geleden ben ik vers vanuit mijn opleiding bij FS integraal gestart, waarbij ik mij als consultant inzet om duurzaamheid te bevorderen binnen onze dienstverlening bij klanten als ABN AMRO en ABB. Ik vind het super gaaf dat ik een steentje kan bijdragen aan de duurzaamheidstransitie, een onderwerp dat steeds belangrijker wordt.

Ik speelde al een tijdje met gedachte om mij aan te melden voor het bestuur van Jong Facilicom. Zelf haal ik veel energie en inspiratie uit de evenementen en geeft het mij de kans om uit mijn bubbel van FS integraal/de klanten te stappen en de rest van de organisatie en collega's te leren kennen. Dit jaar is het dan zover! Ik mag komend jaar de voorzittersrol op mij nemen. We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

Pam Steffen

Pam, Jong Facilicom

Hallo Jong Facilicom! Ik ben Pam, 27 jaar, woonachtig in Breda. Sinds mei 2022 ben ik officieel in dienst gekomen bij de Food & Beverage afdeling van Facilicom; Food&i. Voorafgaand heb ik hier ook mijn afstudeerstage gedaan voor de opleiding Voeding & Diëtetiek. Ik heb Food&i dus echt vanaf het begin van de opstart tot op het punt waar we nu staan mogen meemaken en mogen helpen aan de opbouw van het bedrijf. 

Binnen Food&i hebben we een supertof klantenbestand wat uiteenloopt van grote accounts zoals ABN Amro en KLM, tot aan de wat kleinere accounts. Ieder account en binnenkomende gast benaderen we als individu. Ik vind het erg leuk dat ik kan meewerken om het bedrijfsrestaurant concept nog meer uit te laten blinken door middel van Acties & Activaties in onze restaurants. 

Waarom ik mij heb aangemeld als nieuw bestuurslid bij Jong Facilicom is heel simpel; ik houd van nieuwe uitdagingen en mijn netwerk verbreden. En hoe kan dat nu beter door als bestuurslid meer collega's te ontmoeten die voor hetzelfde overkoepelende bedrijf werken als ik? 

Als penningmeester zal ik verantwoordelijk zijn voor het jaarbudget. Maar natuurlijk ook om samen met mijn medebestuursleden er een onvergetelijk jaar van te maken! 

Kim van der Maas

Kim, Jong Facilicom

Hi iedereen! Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Kim, 25 jaar oud en ik woon in Heinenoord. Iets meer dan een jaar geleden ben ik in dienst gekomen bij Facilicom als Projectmanager, waarbij ik onderdeel uitmaak van de afdeling Management en Advies. Ik focus mij binnen mijn job vooral op implementatievraagstukken. Zo heb ik het afgelopen jaar meerdere verhuizingen gecoördineerd, heb ik een project gedraaid voor een herbruikbare beker oplossing en ben ik al meer dan een jaar bezig met het implementeren van een nieuw rapportagesysteem binnen Trigion. Het leukste aan mijn werk als projectmanager binnen M&A vind ik de diversiteit van zowel het werk als de mensen waar je mee samenwerkt. 

Dat ik mij heb aangemeld als bestuurslid voor Jong Facilicom heeft eigenlijk maar 1 oorzaak: de gezellige en interessante evenementen van het afgelopen jaar! Ik werd zo geïnspireerd door alle workshops die werden georganiseerd en de gezellige borrels dat het mijn streven werd hier ook mijn steentje aan bij te dragen. Binnen Jong Facilicom zal ik mij vooral gaan richten op de communicatie, oftewel het versturen van alle uitnodigingen, het bijhouden van de aanmeldingen en de ledenlijst. Ik ga ervan uit dat we er met z'n allen een spetterend jaar van maken! 

Tessa Langelaan

Tessa, Jong Facilicom

Hi iedereen! Mijn naam is Tessa, 27 jaar en ik woon in Rotterdam. In mei 2022 ben ik in dienst gekomen bij Facilicom op de afdeling Business Support bij FS Integraal. Ik houd mij daar bezig met de servicedesk en de financiële backoffice voor verschillende klanten. 

Door de gezellige, inspirerende activiteiten van het afgelopen jaar werd ik enthousiast om dit jaar in het bestuur van Jong Facilicom te gaan. Binnen Jong Facilicom ben ik vertegenwoordiger van Rot.Jong, het grootste Young Professional Netwerk van Rotterdam. Ik kijk er erg naar uit om mijn netwerk te verbreden, interessante evenementen te organiseren en er een super jaar van te maken!

Laila Klai

Laila, Jong Facilicom

Hallo allemaal!

Ik ben Laila, afkomstig uit Rotterdam en sinds februari werkzaam als Projectmanager bij Facilicom Solutions, gespecialiseerd in M&A. Mijn focus ligt op projecten met een facilitair karakter. In mijn laatste twee projecten vervulde ik de rol van Service Manager en organiseerde ik een evenement voor niemand minder dan onze Koningin Maxima. 

Met een achtergrond in evenementen ben ik bijzonder enthousiast om dit jaar deel uit te maken van het bestuur van Jong Facilicom. Binnen Jong Facilicom ben ik verantwoordelijk voor notulen en het bijhouden van onze gemaakte afspraken. Ik hoop met ons nieuwe bestuur nieuwe, boeiende locaties te ontdekken en een creatieve impuls te geven aan onze evenementen!

Hajar Benouahi

Hajar, Jong Facilicom

Hoi allemaal! Ik ben Hajar, 26 jaar jong en ik woon in het gezellige Gouda. In september 2021 begon ik aan het spannende Traineeship bij Facilicom. Met trots kan ik zeggen dat ik het traineeship succesvol heb afgerond en nu werk ik als Rayonleidster bij Gom Key Accounts. Hier draag ik zorg voor de klantrelaties en alle operationele facetten die daarbij komen kijken.

Vanuit mijn achtergrond als grafisch vormgever en mijn studie Mediamanagement ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de creatieve wereld. Naast mijn werk als Rayonleidster, vind ik het super leuk om mijn creatieve kant te laten zien binnen Jong Facilicom. Ik ben zelf vaak te vinden bij de Jong Facilicom evenementen, dus ik besloot me dit jaar aan te melden! Ik ben verantwoordelijk voor de vormgeving op social media en het vastleggen van de gezellige en inspirerende momenten tijdens de evenementen. Ik kijk er enorm naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten, mijn netwerk uit te breiden en natuurlijk mijn collega's te inspireren en te verbinden!

Let’s make it happen!