Bestuur Jong Facilicom

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Bestuurslid Jong Facilicom Stefan Koeiman

Stefan Koeiman

Hi hi, Ik ben Stefan Koeiman, 28 jaar en sinds 1 april werkzaam als medewerker corporate communicatie bij Facilicom Group. Hiervoor heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in de marketing en communicatiebranche. Ik ben heel erg enthousiast om mezelf verder te ontwikkelen op de afdeling communicatie en in het bestuur van Jong Facilicom waar ik verantwoordelijk ben voor PR & promotie.

Bestuurlid Jong Facilicom Madelief van der Ende

Madelief van der Ende

Hi (Jong) Facilicommers! Mijn naam is Madelief van der Ende, ik ben 22 jaar en kom uit het mooie stadje Brielle! Ik ben in 2020 begonnen bij Axxicom Thuishulp met mijn afstudeerstage om de opleiding ‘Facility Management’ af te ronden. Na een aantal functies en rollen verder, zit ik nu sinds maart al op mijn plek als de Campus Recruiter van Facilicom.

Hier ben ik verantwoordelijk voor alle jonge functies binnen Facilicom. Ik houd mij dus bezig met het werven van kandidaten voor o.a. stageplekken, traineefuncties, vakantiebaantjes en nog veel meer. Hiernaast richt ik mij ook op de samenwerkingen met studieverenigingen of scholen en het vergroten van onze employer branding door events te bezoeken.

Met deze functie gefocust op jonge mensen, vind ik het ook ontzettend leuk om wat te betekenen voor de jonge mensen die al binnen Facilicom zitten! In maart ben ik ingestroomd in het vorige bestuur en daarom ben ik ontzettend blij dat ik dit bestuursjaar vanaf het begin erbij ben. In het vorige bestuur heb ik mij vooral bezig gehouden met sportieve en zomerse events. Dit jaar mag ik de rol als voorzitter van het nieuwe bestuur vervullen. Ik heb er zin in en zie jullie snel bij het volgende event!

Bestuurslid Jong Facilicom Jonette Jones

Jonette Jones

Hi, Jonette Jones hier! Ik ben 29 jaar en werk ongeveer drie jaar bij Facilicom Group. Ik ben gestart als afstudeer stagiaire en nu ben ik werkzaam als recruiter binnen de jongste divisie van Facilicom, Food&i. Met veel plezier hou ik me bezig met het werven en selecteren van nieuwe foodie’s.

Ik ben als student begonnen en ontwikkeld tot een jong professional, dat is allemaal mogelijk binnen Facilicom Group! Ik kan niet wachten om via het platform van jong facilicom, collega’s met elkaar te verbinden. Binnen Jong Facilicom hou ik me bezig met PR & promotie.

Bestuurslid Jong Facilicom Hilmar Duut

Hilmar Duut

Hi allen! Ik ben Hilmar, 23 jaar en per 1 augustus werkzaam bij Facilicom Solutions als projectmanager. Ik pak allerlei facilitaire vraagstukken en projecten op bij externe- en soms ook interne opdrachtgevers.
Ik vind het erg leuk om zoveel verschillende soorten opdrachten te hebben, echt iets waar ik veel energie uit haal!

Toen ik in augustus hoorde van Jong Facilicom was ik gelijk enthousiast. Ik heb me dan ook vliegensvlug aangemeld voor het nieuwe bestuurd zodat ik de tofste evenementen kan neerzetten en Jong Facilicom goed op de kaart kan zetten. Ik zal me het komende jaar dan ook voornamelijk bezig houden met de PR en communicatie voor dit platform!

Bestuurslid Jong Facilicom Chanel Tollenaar

Chanel Tollenaar

Ik ben Chanel Tollenaar-van Dalen, ben 28 jaar en werk nu al meer dan 3 jaar op de afdeling Customer Support bij FS Integraal. Ik heb hier verschillende klanten waarvoor ik de Servicedesk doe en daarnaast ook de backoffice. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren en daardoor leek het mij leuk om aan te sluiten bij Jong Facilicom. Binnen Jong Facilicom ben ik de Penningsmeester.

Bestuurlid Jong Facilicom Yancy Mulder

Yancy Mulder

Hi Allemaal, mijn naam is Yancy Mulder. Ik ben 27 jaar en in februari gestart bij Facilicom als Adviseur op de afdeling Development.

Hier houd ik mij bezig met het plannen en organiseren van o.a. de Traineeships en Trainingen die wij aanbieden. Ik heb zelf een achtergrond in evenementen en ben daarom erg enthousiast om dit jaar in het bestuur van Jong Facilicom te zitten. Binnen Jong Facilicom ben ik de vertegenwoordiger van Rot. Jong.; het grootste Young Professional Netwerk van Rotterdam, met veel leuke en inspirerende events die wij als jonge Facilicommers mogen bijwonen.