Bestuur Jong Facilicom

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Lotte Burgmeijer, bestuurslid Jong Facilicom 2022

Lotte Burgmeijer

Mijn naam is Lotte Burgmeijer, werkzaam als Vrijwilligerscoach bij Incluzio Leiden en ik kom uit Sassenheim (de bollenstreek, ja ja). Ik voel mij vereerd om dit jaar onderdeel te zijn van het bestuur van Jong Facilicom. Fantastisch om mijn creatieve brein los te laten gaan op het organiseren van zo leuk mogelijke events voor alle jonge medewerkers! Ik heb er zin in. Naast mijn werk bij Incluzio ben ik zzp'er, en geef ik danslessen aan studenten en dansworkshops op maat. Ook zing ik in een muziekduo, akoestische pop nummers, waarmee we regelmatig optreden. Verder ben ik dol op wandelen en fietsen, gezelligheid, wijntjes, lachen en nieuwe mensen leren kennen! Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in real life, tot dan! 
 

Manon Verkade, bestuurslid Jong Facilicom 2022

Manon Verkade

Hoi! Ik ben Manon Verkade en ik ben sinds september 2021 met veel enthousiasme als management trainee bij Facilicom begonnen. Tijdens mijn sollicitatieprocedure kwam ik al in aanraking met Jong Facilicom en leek het mij ontzettend leuk om daar een onderdeel van te mogen zijn. Voordat ik het avontuur bij Facilicom aan ging heb ik o.a. ervaring en kennis opgedaan op het gebied van marketing en marketingcommunicatie. Dit jaar wil ik hier voor Jong Facilicom op focussen, met als doel; zoveel mogelijk young professionals informeren, verbinden & enthousiast maken over Jong Facilicom! 

Christiaan Weijschede, bestuurslid Jong Facilicom 2021-2022

Christiaan Weijschede (tweede jaar)

Sinds juli 2020 ben ik aan de slag gegaan als management trainee/junior projectmanager bij de Business Technology afdeling. Hier ben ik een onderdeel van de digitale transitie die binnen Facilicom plaatsvindt. Verder ben ik een enorme sportliefhebber, zowel participerend als toeschouwer. Per december 2020 ben ik begonnen als bestuurslid van Jong Facilicom. Ik hoop middels mijn passie voor sport en gezellige bijeenkomsten een sterke bijdrage te leveren voor de young professionals binnen Facilicom. In deze huidige periode zeker een uitdaging, maar des te belangrijker voor de jongere binnen de organisatie. Ik hoop een sportieve invloed op jullie jaar te kunnen hebben! 
 

Mariëlle Verburg

Sinds augustus 2017 ben ik met veel plezier werkzaam voor Facilicom Solutions en heb ik meerdere keren deelgenomen aan evenementen van Jong Facilicom. Vanuit mijn eigen enthousiasme over de evenementen ga ik graag de uitdaging aan als bestuurslid binnen Jong Facilicom. Voor mij staat centraal de verbinding tussen de verschillende divisies, contacten met andere young professionals en uiteraard plezier. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met jullie tijdens de evenementen.

Jeffrey Lefèvre (tweede jaar)

Sinds 2015 ben ik in dienst bij Facilicom Solutions, waarbij ik mij bezig houd met de implementatie van SAP en Axxerion. Na veel inspiratie en nieuwe energie te hebben opgedaan bij meerdere Jong Facilicom events is het nu tijd om de uitdaging aan te gaan als bestuurslid (PR) van Jong Facilicom. In een periode waarin thuiswerken de norm is geworden staat voor mij het verbinden van onze young professionals centraal. Ik hoop het aankomende jaar dan ook vele van jullie te kunnen verwelkomen op een van onze (digitale) events.