Word jij ook Foundation Fan?

De Facilicom Foundation is op zoek naar fans. Als fan ben jij een mooi en sympathiek persoon met het hart op de juiste plek. Je draagt goede doelen een warm hart toe en daarom ook de Foundation! Allemaal in het belang van de medemens en maatschappelijke doelen. We houden van mensen met een maatschappelijke betrokkenheid die hiermee anderen weten te inspireren. Fan zijn is voor iedereen; laagdrempelig en belangeloos.

Herken jij je hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zoals gezegd, fan worden is heel laagdrempelig, je hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen je even aan te melden via onderstaande button:

Ik word fan!

Je aanmelding is geheel vrijblijvend.

Aandragen van een project

een dame wijst schuin naar boven naar het embleem van 'Ik ben Foundation Fan'

Heb je je aangemeld? Daar zijn we ontzettend blij mee, dank je wel!

Leuk om het er ook met je collega’s over te hebben. Merk je dat een van je collega’s bezig is met een goed doel, project of initiatief, dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Wijs hem of haar op de mogelijkheid om dit aan te vragen bij de Foundation, want misschien kunnen wij wel helpen! 

Hier zitten wel een paar spelregels aan vast, lees die even goed door.

Via onderstaande button kom je bij het aanvraagformulier.

Ik draag een goed doel aan

Social media

Als iemand die betrokken is bij de Foundation volg je ons misschien al. Niet? Dan wijzen we je graag naar onze accounts op Instagram, Facebook en LinkedIn. Like onze bijdragen en help zo mee aan meer naambekendheid!