De Uitdaging

Help jij een handje mee tijdens de Facilicom Uitdaging?

Bij Facilicom maken we ons graag sterk voor een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat doen we niet alleen met onze bedrijven, dat doen we ook op vrijwillige basis. Eenmaal per jaar zetten we ons in voor de Facilicom Uitdaging. In september zijn er heel veel activiteiten waarbij ze onze extra hulp goed kunnen gebruiken. Jóuw hulp. Bijvoorbeeld om te klussen, te tuinieren, te koken, mensen te begeleiden of wat anders te doen. 

  • Inzetten voor een ander
  • Keuze uit veel verschillende activiteiten
  • Samen met je collega's 

Inmiddels heeft de Uitdaging al plaatsgevonden. Meer dan 300 Facilicom-collega's hebben zich ingezet voor het goede doel. Samen hebben we gewerkt aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen en hebben we écht impact gemaakt. Nog even nagenieten of benieuwd naar een impressie van De Uitdaging? Bekijk hieronder onze aftermovie!

Infographic met resultaten en cijfers van de Facilicom Foundation Uitdaging van 2021.

Samen het record verbreken?

Vorig jaar hebben meer dan 300 Facilicom-collega’s zich ingezet voor het goede doel. Samen hebben we gewerkt aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen en hebben we écht impact gemaakt. Bekijk de infographic voor alle feiten, cijfers en een impressie van De Uitdaging. Gaan we dit jaar onze eigen records dit jaar verbreken?

Bekijk de infographic

Impressie van eerdere Uitdagingen

Groepsfoto van Facilicom-medewerkers die in de keuken staan bij Resto van Harte. Allen met een rood Resto van Harte schort.
Een groepsfoto van Facilicom-medewerkers tijdens De Uitdaging
Groepsfoto van Facilicom-medewerkers tijdens De Uitdaging, met in het midden Johnny de Mol.
Groepsfoto van Facilicom-medewerkers die vrijwilligerswerk doen bij het babyhuis.
Facilicom-medewerkers zijn aan het wandelen met ouderen in een rolstoel, bij centraal station in Rotterdam.
Een groep Facilicom-collega's poseert voor een bejaardentehuis waar zij vrijwilligerwerk hebben gedaan.