Goed werkgeverschap zit ons in de genen

Als onderdeel van de Facilicom Group, met ruim 22.000 medewerkers, weten wij wat het is om fijn werk te hebben. Wij zien dat werk voor mensen het verschil maakt. Dan moet je wel eerst de kans krijgen natuurlijk. De weg naar werk is soms zo moeilijk dat je er alleen niet komt. Voor de werkloze jongere die niet aan de slag komt. Voor de oudere die nog jaren vooruit kan. Voor de statushouder met grenzeloos talent… Wij richten ons op wat de mogelijkheden zijn, niet op lijstjes en eisen waaraan iemand moet voldoen.

Buitengewoon is strijdbaar en geeft aandacht

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om te werken. Vandaar dat wij ons sterk maken voor mensen die geen diploma’s hebben, een arbeidsbeperking hebben, statushouder zijn of om een andere reden afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Rik ging aan het werk als Handyman via Buitengewoon
Magda aan het werk via Buitengewoon in de catering

Als sociale onderneming is het onze missie om iedereen aan een baan te helpen

Wij nodigen externe partners uit om zich aan te sluiten. Wie in aanmerking komt? Wie niet! Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de realisatie van sociale meerwaarde vanuit een sociaal duurzaamheidsperspectief is welkom. Want het waarmaken van acceptatie en gelijkheid op de werkvloer moeten we samen doen.

Onze boodschap is dan ook, laten we het gewoon doen en zorgen dat het bijzonder wordt. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Neem contact met ons op en maak het super