Winnaars prijsvragen Decemberkalender

Facilicom Foundation

Het jaar 2020 zit erop. Niemand had vooraf kunnen bedenken dat het zo’n raar jaar zou worden. We hopen dat onze Decemberkalender een beetje heeft geholpen om het jaar met een goed gevoel af te sluiten. Hierop vonden jullie onder andere een aantal prijsvragen. En zoals beloofd maken we vandaag de winnaars aan jullie bekend.

Winnaars rebus

Zaterdag 12 december stond er een rebus op de Decemberkalender. Veel collega’s wisten de rebus op te lossen en stuurden ons het juiste antwoord. Had jij ‘m ook goed? Het juiste antwoord was: Als ik de reep win dan eet ik hem helemaal alleen op. Uit alle inzendingen zijn vijf winnaars gekozen. Op Facebook en Instagram maken we de winnaars bekend!Ben jij één van de winnaars? Stuur dan een e-mail naar info@facilicomfoundation.nl met daarbij jouw adresgegevens. Dan zorgen wij ervoor dat die lekkere Tony Chocolonely reep snel jouw kant op komt!

Cheque voor een goed doel naar keuze

Vanaf woensdag 16 december kon je ons laten weten welk goede doel jij een warm hart toedraagt. Uit de inzendingen zouden we drie winnaars selecteren die, namens de Facilicom Foundation, een cheque van €250,- aan dit goede doel mogen weggeven. We ontvingen zoveel mooie inzendingen, dat het erg moeilijk was om drie winnaars te kiezen. Vandaar dat we niet drie maar vijf(!) cheques mogen weggeven.‘We zijn ontzettend verrast door het grote aantal inzendingen. Het is mooi om te zien dat een groot aantal van onze collega’s zich ook inzet voor een goed doel of stichting. Ondanks dat wij alle inzendingen een warm hart toedragen is de keuze uiteindelijk niet op drie, maar op vijf goede doelen gevallen! We hopen dan ook dat jullie ook in het nieuwe jaar jullie mooie initiatieven, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, blijven aandragen!’, aldus Patty Janszen, Manager Facilicom Foundation.Op Facebook en Instagram vind je de winnaars en het goede doel dat zij hebben aangedragen.

Namens de Facilicom Foundation wensen we je een mooi, gelukkig en vooral gezond 2021.