Steun voor Stichting Sterk en Positief dankzij de Facilic'Ommetjes challenge

Traineeship Facilicom Foundation

In juni gingen vier teams, onder leiding van trainee teamcaptains, de competitie met elkaar aan tijdens de Facilic’Ommetjes challenge. Zij liepen gedurende 3 weken zoveel mogelijk Facilic'Ommetjes om geld in te zamelen voor een goed doel. Eén van die doelen was Stichting Sterk en Positief. Team 1, onder leiding van teamcaptain en management trainee Annabel, heeft de challenge gewonnen en heeft een cheque van €1500,- in de wacht gesleept voor de stichting. 

Stichting Sterk en Positief is een stichting die zich hard maakt voor meer onderzoek naar hersentumoren. De stichting is opgericht door Charles la Haye, waarbij in november 2017 een kwaadaardige hersentumor is geconstateerd. Hij kwam erachter hoe weinig er nog maar bekend is over deze vreselijke ziekte, en dat tot op heden kwaadaardige hersentumoren nog steeds niet genezen kunnen worden. Charles besloot daarom via deze stichting te strijden voor meer onderzoek naar deze vorm van kanker en bovenal met dat onderzoek nieuwe behandelmethoden te vinden om hersentumoren geneesbaar(der) te maken. Daarnaast helpt de stichting ook lotgenoten met elkaar te verbinden. Mooi vindt Charles het dan ook dat hij ziet dat steeds meer patiënten hun weten te vinden, en in contact komen met lotgenoten en terecht kunnen met vragen. 

Aniesh, Josefien en Annabel zijn zeer blij deze Facilic’Ommetjes Challenge te hebben gewonnen en daarmee 1500 euro aan deze belangrijke stichting te mogen doneren! “We willen graag al onze collega’s bedanken die hebben meegelopen: zonder jullie was dit niet gelukt. Samen zetten we de stap naar geneesbaarheid van hersentumoren weer een stukje dichterbij.”

 

Twee management trainees van Facilicom reiken een cheque van 1500 euro uit aan de contactpersoon van Stichting Sterk en Positief.