Opdrachtgevers beoordelen Facilicom als beste IFM en PPS dienstverlener

Op donderdag 9 april werden tijdens een webinar van Hospitality Group de resultaten gepresenteerd van het vierde Provider Performance Onderzoek. Uit het onafhankelijke onderzoek blijkt dat Facilicom als beste uit de bus komt als Integrated Facility Management (IFM) en PPS dienstverlener van Nederland. De Multiservices propositie van Facilicom behaalde een mooie 3e plaats.

In het onderzoek over de prestaties van facilitaire providers in Nederland, waar sprake is van hoge knip sourcingmodellen, worden vier modellen onderscheiden: Multi services, Managing agent, Integrated facility management (IFM) en Publiek-private samenwerking (PPS).

Kenmerkend voor het Provider Performance Onderzoek is dat de beoordeling van de performance van providers door opdrachtgevers gebeurt. In totaal zijn meer dan 144 opdrachtgevers geïnterviewd: een stijging van ruim 10% ten opzichte van vorig jaar. Wil je meer weten over het onderzoek en de factoren waarop is getoetst bij het onderzoek? Kijk dan op de website van Hospitality Group:  https://www.hospitality-group.nl/media/fm-provider-performance-onderzoek-2019/