NK Debatteren Trainees huist opnieuw in hoofdkantoor Facilicom Group

Facilicom Group

Het hoofdkantoor van Facilicom Group aan de Karel Doormanweg 4 in Schiedam vormt op vrijdag 29 november voor de vierde keer het strijdtoneel van het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor Trainees. Tijdens het event - georganiseerd door Facilicom Group in samenwerking met de DebatAcademie – nemen zowel onervaren als ervaren debaters het tegen elkaar op.

De dag wordt afgetrapt met een masterclass van Roderik van den Bos en Gijs Weenink voor beginnende en ervaren debaters. Daarna  brengen de trainees het geleerde in praktijk. Nadien nemen de winnende teams het tegen elkaar op in een Lagerhuisopstelling en strijden ze om de titel Nederlands Kampioen Debatteren voor Trainees.

Facilicom zorgt voor verbinding young professionals

‘Van een debattoernooi leren deelnemers 10 keer meer dan in een training’, vertelt Gijs Weenink van DebatAcademie. ‘Wij zijn graag gastheer van dit jaarlijks terugkerende event voor trainees. Samen met de DebatAcademie zorgen we voor verbinding van young professionals bij toonaangevende organisaties in Nederland en daar zijn wij trots op’, vertelt Geert van de Laar namens Facilicom Group.

Deelnemende partijen

Deelnemende organisaties aan het NK Debatteren voor Trainees zijn onder meer Rijkswaterstaat, Schuttelaar en Partners, Bakkerij Barendrecht, ABN Amro, Voedingscentrum, TNO en Facilicom Group. Ook deelnemen?