Maak kans op gratis toegangskaarten Facility Matters

Facilicom Group

Vrijdag 12 november heeft de overheid vergaande nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus.

Op basis daarvan moeten wij je helaas meedelen dat wij Facility Matters van woensdag 1 december verplaatsen naar woensdag 9 februari 2022.

Facto organiseert samen met ArrangeGroup, Heyday Facility Management en Facilicom Group voor de vierde keer het kennisfestival voor young FM; Facility Matters. Na een digitale editie in 2020 gaan we dit jaar weer voor een live editie van het event in de Doelen in Rotterdam op woensdag 1 december.

Ook dit jaar kun je als facilitaire young professionals weer een afwisselend en leerzaam programma verwachten. Het programma wordt de komende tijd ingevuld. Houd de website en socials van Facto in de gaten voor informatie over de sprekers, de onderwerpen en de locatie.

In aanmerking komen voor een gratis toegangskaart namens Facilicom Group?

Ben jij een young professional met 1 tot 10 jaar werkervaring in Facility Management? Of ben je student HBO Facility Management of Hoge Hotelschool of net afgestudeerd schrijf je dan nu in en maak kans op een gratis toegangskaart van Facilicom Group.